2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 9508 بازدید | 332 پست
عزیزمکجا ای وی اف کردین ؟چه شهری و هزینه ها چطوری بود براتون تعین جنسیت هم نکردین؟

قمم. مرکز جهاد. نه. بیمه تکمیلی داشتیم. خیلیییی بالا نبود. شاید با همه سونوها و داروها بیست تومن خرج کرده باشیم‌

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هاش سی جی نزدی میشه گفت مثبته🤩

نزدم. توکل به خدا. ممنون

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
قمم. مرکز جهاد. نه. بیمه تکمیلی داشتیم. خیلیییی بالا نبود. شاید با همه سونوها و داروها بیست تومن خرج ...

عزیزم بسلامتی باشه

انشاالله بحق این ماه عزیز حاجت روا بشین

و نی نی کوچولو را بغل کنی و ازش لذت بری

دخترم دنیام❤️
عزیزم ممنونم ازت میدونی خواهرم یه دونه دختر داشت ۱۲ سالش بود ۷ ماه پیش فوت شد حالا هم به خاطر شوکی ک ...

میتونه بیاد اصفهان ؟دکتر من الهام نقشینه بودن دکتری فوق العاده مهربون دلسوز و باسواد فقط موقعی ک پیششون میرفتم فقط زیر ۴۰سال میدیدن 

نهوچیزی نگفتن. روز انتقال از دکتر پرسیدم نمازمو نشسته بخونم؟ گفت هرجور دوس داری بخون. یکی دیگه هم بو ...

دکترت بیخود کرد .نگاه چیزی ک من این چندساله یادگرفتم و تاالان بارداریم پیش رفتم رو بهت میگم انشالله به دردت بخوره الانم اصلا بخاطر جاروبرقیه استرس نگیرتت فقط ازاین به بعددیگه نکن اینکارارو .زیاد خم وراست نشو تاجایی ک میتونی .دست شویی فرنگی استفاده کن .تاجایی ک میتونی رو زمین نخواب ک بهت فشاربیاد موقع بلندشدن .جعفری جگر هویج زعفرون زرشک دارچین چیزای گرم نخور . میوه بخور سیب بخور سبزی خوردن بجز جعفری بخور .روشکم نخواب اصلا تاسه ماهگی میتونی روکمربخوابی بعدازاون رو کمرم اصلا نخواب خونرسانی انجام نمیشه .تاتشکیل قلب بچه ت سعی کن بیشتر روی پهلو چپ بخوابی روزی چندتا دونه بادام بخور .تخمه کدو بخور چیز سنگین اصلا بلند نکن کارسنگین نکن من درحد فقط ظرف شستن و غذا درست کردن خودتو خسته نکن گردگیری وفلانو ول کن 

جارو نکش کارهای سنگین نکن،ولی اینم ک همش بخوابی خوب نیست خونرسانی به جنین نمیشه پله هم تامیشه بالاپا ...

عززززییزززززم. خدا نگهدار بچه تون باشه. الحمدلله

چشم. دیگه بیشتر مواظبت میکنم. دعا کنید برای همه ما هم به خیر و خوشی بگذره

عزیزم بسلامتی باشهانشاالله بحق این ماه عزیز حاجت روا بشینو نی نی کوچولو را بغل کنی و ازش لذت بری

اصفهان بیمارستان بهشتی اگر بچه نداشته باشین بجز دارو عمل تخمک کشی و انتقال رایگانه

دکترت بیخود کرد .نگاه چیزی ک من این چندساله یادگرفتم و تاالان بارداریم پیش رفتم رو بهت میگم انشالله ...

چشم. چه خوبه که شما هستید. ممنونم ازتون

عزیزم بسلامتی باشهانشاالله بحق این ماه عزیز حاجت روا بشینو نی نی کوچولو را بغل کنی و ازش لذت بری

ممنون ان شاءالله خدا نگهدار خودتون و خونواده تون باشه

عززززییزززززم. خدا نگهدار بچه تون باشه. الحمدللهچشم. دیگه بیشتر مواظبت میکنم. دعا کنید برای همه ما ه ...

ممنون انشالله،نمازم رو میز صندلی بخون زیاد بلند نشو وبشین بالاخره ما که ای وی اف کردیم یزره شرایطمون با بقیه فرق داره