2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 9472 بازدید | 332 پست
من اصلا جرات نکردم🥴

ان شاءالله مثبته. توکل به خدا

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا جرات نکردم🥴

سلام. به سلامتی آزمایش دادید؟ از صبح تو فکرتونم. 

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
آره صبح آزمایش دادم، جوابش ۵ به بعد میاد، خیلی استرس دارم

واقعا درکت میکنم. منم خیلییی استرس داشتم. حالت تهوع گرفته بودم از استرس. ان شاءالله که ختم بخیر بشه.

@حامی_پناه  سلام. از دیروز هزاربار سر زدم ببینم پیامی دادید یا نه. چندبار پیام نوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم و پاک کردم. امیدوارم نیومدنتون از فراموشی به خاطر خوشحالی باشه ولی اگه خدایی نکرده جواب آزمایشتون منفی شد، امیدتون رو ازدست ندید، میفهمم که چقدر ناراحت و نگرانید. منم دوبار آی یو آی کردم نشد. زن داداشم چهار بار آی وی اف کرد. الان الحمدلله یه پسر داره. نازایی تو همه خونه ها و زندگی ها هست. یه زن داداش دیگم تازه پانکچر شده و چندماه دیگه میره تو سیکل انتقال. نترس. نگران نباش. اگه خدایی نکرده جواب آزمایشتون منفی شده بدون این آخر راه نیست و باید ادامه بدی تا به قسمت شادش برسی. همه مون ناامیدی و گریه و تنهایی رو تجربه کردیم ولی باید ازش عبور کنیم. توسل و توکل خیلی آرامش بخشه... امیدوارم هرچی از خدا میخواید بهتون بده 

@حامی_پناه سلام. از دیروز هزاربار سر زدم ببینم پیامی دادید یا نه. چندبار پیام نوشتم ولی نفهمیدم چی ...

سلام عزیزم، ممنونم از دلداریتون، متاسفانه بتا زیر ۱۰ بود، اینقدر حالم داغون بود که نشد بیام اینجا، ممنونم از شما، خیلی برام دعا کنین، خیلی خیلی تو این راه سختی کشیدم، ولی امیدم و از دست نمیدم، تلاش میکنم تا مادر بشم، من چون همسرم کنارم نیست، توی ما ۱۵ روز خونه هست، ۱۵ روز سرکار، نصف این استراحتم تو خونه تنها بودم، خیلی حواسش بهم بود ولی خب تنها بودم، خدا به منم نگاه کنه و بتونم مادر بشم، شما الان دعات خیلی بیشتر میگیره برای منم دعا کن

@حامی_پناه سلام. از دیروز هزاربار سر زدم ببینم پیامی دادید یا نه. چندبار پیام نوشتم ولی نفهمیدم چی ...

خیلی امید داشتم بگیره، خیلی باهاشون تو دلم حرف میزدم، ولی خب نشد که بشه.... اصلا از دیروز انگار یه آدم دیگه شدم، روحیه ام اصلا خوب نیست

سلام عزیزم، ممنونم از دلداریتون، متاسفانه بتا زیر ۱۰ بود، اینقدر حالم داغون بود که نشد بیام اینجا، م ...

به خدا درکتون میکنم. منم داشتم روزایی که از مادرشدن ناامید شدم. چون برادرهام هم بچه نداشتن غصه پدرومادرم رو میخوردم. یادمه یه سحر که بی بی چکم بعد از ای یو ای منفی شد لباسی که واسه بچه م خریده بودم بغل کردم و از ته دلم‌گریه کردم. لباس رو به امیدی تبرک حرم امام رضا کرده بودم اما نشده بود. ناامید بودم. اما باز پاشدم و رفتم دنبال درمان. الحمدلله خدا خواست بعدش شد. به قول یکی از منتظرها باید زمانش برسه، و ان شاءالله میرسه. به نظرم دکترتون رو عوض کنید تو نی نی سایت زیاد دیدم که بعد از عوض کردن دکتر نتیجه گرفتن، بالاخره هر پزشکی هم تجربه خودش رو داره. از صمیم قلبم واسه تون دعا میکنم. من قمم، همسایه حضرت معصومه م و به دعاشون ایمان دارم. میرم پیششون و ازشون میخوام کمکتون کنه راهتون نزدیک و هموار شه. ان شاءالله به زودی زود نتیجه زحماتت رو میبینی  

به خدا درکتون میکنم. منم داشتم روزایی که از مادرشدن ناامید شدم. چون برادرهام هم بچه نداشتن غصه پدروم ...

با حرفاتون خیلی آروم میشم، من انزلی هستم و میرم موسسه مهر که بیشتر دکترای کار درست گیلان هستند، ممنونم که برام دعا میکنید از خدا می‌خوام بچتونو صحیح و سالم آغوش بگیرید، 

سلامت باشی عزیزم. ممنونم از دعات. ان شاءالله بارداریت خیلی نزدیکتر از اون چیزیه که فکر میکنی. یه گروه داریم واسه بیمارای مرکزیه که میرم. یه خانومی بعداز چندبار انتقال منفی این ماه انتقالش مثبت شده بود و کارایی که کرده رو نوشته بود. براتون میفرستم ان شاید براتون مفید باشه. 

اونایی که ضربدر زده نخورده