2777
2789

من صورتمو سه بار با فوم ژنو بشورم.و یک بار از تونر ضد جوش ویتالیر استفاده کنم ک نیاسنامید داره و یک شب درمیون از ضد جوش باله آ ک هیدروژل و سالسیلیک اسید داره استفاده کنم مضر نیست؟؟؟

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا از پزشک حاذقی نمیپرسی؟؟یا از دکتر داروخانه

دوسال تحت نظر دکار بودم جوش داشتم شدید الان ۸۰ درصد جوشام خوب شده ولی بخاطر قرص انزیمای کبدیم بالا رفت دردسر کشیدم تا پایین اومد دگ دکخرم گفت به دکتر نیاز نداره یه ضد حوش یه فوم داشته باش کافیه الان سوالم از بقیه ایا نیاسنامید با سالسیایک تداخل ندارن ؟

سه بار خیلی زیادهحداکثر روزی دوبار باید صورتتو بشوری

اخه دوش میگیرم عادت دارم صورتمو بشورم صبم ک بیدار میشم باید بشورم اخر شبم باید شست میگم بنظرت اگ صبح و شب صورتمو بسورم و عصر ک دوش گرفتم به جا فوم تونر بعد از دوشم با پد به صورتم بزنم مضر نیست؟مشکلی پیش نمیاد قبلش با فوم نشستم؟

سه بار چرا؟ 🤕 نه ، خیلی زیاده رویه این روتین.پوستت بیشتر به فنا میره.

میگم اگ‌بجا یبارش از تونر استفاده کنم یعنی قبلش با فوم نشورم مشکلی نیست ؟بعد از دوش گرفتنم تونر با پد بزنم رو پوستم

بهترین تونر دنیا گلاب اصل هست.آره به نظرم خوبه این جوری.ولی اگه گلاب بزنی خیلی عالیه.

میتونم یکار دگم کنم ببخشیدا  مثلا صبحش فوم و تونر عصر ک دوش گرفتم هیچی نزنم صورتم همون اب خالی و اخر شبم بازم فوم و تونر و یک شب در میون ضد جوش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز