2777
2789
عنوان

حقوق یک پرستار

5268 بازدید | 54 پست

سلام دوستان  من پرستاری میخونم  چن سالع دیگ میرم سرکار البته    احتمالنم تا مدرکمو بگیرم برم کانادا یا ایتالیا (چون ازاد میخونم تا درسم تموم شه مدرکمو بهم میدن)

برام سواله الان پرستارا چقد میگیرن با مزایا و همه چی؟! البته یه بیمارستان خصوصی یا دولتیه خوبااااا نه این بیمارستانای دره پیت   

نمیدونم حتی خصوصیا بیشتر میدن یا دولتیا😩

اگ حقوقشون خوبه ک فکر مهاجرت و از سرم بیرون کنم:)

بنظرم خصوصی خوبه بهتره ولی مهاجرت چیز دیگس 

من خودم مدرک هنری دارم راحت میتونم برم ایتالیا اما حس غربت داره کسیم ندارم اونجا برای همین اینجا موندم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازاد هم طرح داره گلم.مدرکت ازاد نمیشه تاطرح نری

اره خب تا برم کارامو کنم و آیتلس بگیرم و یکم پول مول جمع کنم باید طرحمم برم🥲😅 تا اون موقع ۲۵ سالم میشه هعیی!!

اصلا نمیدونم اگر واقعا حقوقش تا اون‌موقع خوب باشه مهاجرت و از سرم میندازم بیرون

چقد کم پس چرا یه سریا میگن ماهی تا ۱۸ ۲۰ تومنم هست یه سریام میگن ۱۲ ۱۳ تومن:)))هرکس یچیز میگ روانی ش ...

بستگی به سابقه، تایم کاری، اضافه کاری و ... داره

بخاطر همین یکسان نیست

اما 80 درصد پرستارا کمتر از 16 تومن میگیرن

اگه شرایط مهاجرت داری یک لحظه درنگ نکن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزمم مدرک چی دارین؟!

مدرک بین المللی دوزبانه هنری 

کار هنری میکنم نقاشی و...تو نمایشگاه های کشوری و...اینا کار انجام دادم 

اولشم جای معتبر ثبت نام کردم که بهم مدرکشو بدن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
بستگی به سابقه، تایم کاری، اضافه کاری و ... دارهبخاطر همین یکسان نیستاما 80 درصد پرستارا کمتر از 16 ...

میدونی خانوادم حامی ای دارم خداروشکر بخام مهاجرت کنم کاملا حمایتم میکنن        اما من واقعا دارم فک میکنم اگ همینجا حقوق خوبی بگیرم و مستقل بشم چرا مهاجرت کنم میدونی مسئله اینه