2821
2789
عنوان

ازدواج سنتی

305 بازدید | 25 پست

با اینکه خودم بچه الانم ولی تمام ترجیحم اینه که ازدواجم سنتی باشه واقعا، خیلی دوست داشتم  بایکی باشم که ذوق رسیدن بهشو داشته باشم ولی با این وضعیت دخترا و پسرا، دخترایی که هرشب با یکین و پسرایی که هیچی براشون فرق نمیکنه فقط دنبال رابطن! و راحت میتونن همزمان با بیست تا دختر باشن، پس نیازی به تعهد ندارن.

با این وضعیت تمام ترجیحم ازدواج با مردیه که واقعا منو بخواد و خودش تصمیم گرفته باشه تشکیل خانواده بده، نه پسری که شیش سال براش وقت بذارم اخرسر هم بهم خیانت بکنه یا یکی دیگرو بگیره!

تا الان اشتباه کردم به بختم لگد زدم فکر کردم بلخره یه ادم درست پیدا میشه و با کلی ذوق و شوق تو دوران دوستی تصمیم به ازدواج میگیریم!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونی که عوضی و حیانتکاره و هر شب با یکیه توی خواستگاری سنتی نمیاد نشونت بده اینو

فک نکن فرشته ها میان خواستگاریت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ازدواج سنتی چون اولش عشق نیست خیلی عاقلانه تر میشه تصمیم گرفت 

برای بعضیا چند ماه اول هیچ عشقی وجود نداره و خیلی منطقی تر میتونی تصمیم بگیری و عیب و ایراد طرف رو بفهمی 

ولی وقتی. عاشق باشی به قولی کور میشی اصلا بدیش به چشمت نمیاد

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

حرفت منطقیه البته کسی که خودش انتخابت کرده باشه چون پسری که حتی تو زن گرفتنم پی نظر مادرش باشه تا اخر بچه ننه میمونه

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

منم همینو میگفتم

مادر خواستگارمم همینو و حتی خودشو 

میگف خارج شهر خودمونم نمیخوام 

برادرش صنعتی اشنا شد و عقد کردن😂مامانش همچنان میگه من اون عروسو نمیخوام

ولی اون روز خودش زنگ زد گف دوره قدیم نیس ک باید همو بشناسن و اگ میشه شماره دخترتونو بدید با هم حرف بزنن 

درسته ما حرف نزدیم ولی ازدواج سنتی هم ی سری بدی های بزرگ داره

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

ازدواج سنتی چون اولش عشق نیست خیلی عاقلانه تر میشه تصمیم گرفت برای بعضیا چند ماه اول هیچ عشقی وجود ن ...

دقیقا فقط باید به دلت بشینه، اگه به دلت بشینه و انسان باشه عاشق هم میشی

من چون کسی که میخواد بیاد خاستگاریمو ندیدم و حس خاصی بهش ندارم، همیشه مانع اومدنشون میشم، ولی تا وقتی که معاشرت نکنی حسی نیست که!

اونی که عوضی و حیانتکاره و هر شب با یکیه توی خواستگاری سنتی نمیاد نشونت بده اینوفک نکن فرشته ها میان ...

اتفاقا اونا دوراشونو زدن دنبال دختر افتاب مهتاب ندیدن که مورد قبول خانواده باشه

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

حرفت منطقیه البته کسی که خودش انتخابت کرده باشه چون پسری که حتی تو زن گرفتنم پی نظر مادرش باشه تا اخ ...

ولی اکثر پسرایی که ماماناشون براشون انتخاب کردن خوشبخت تر هستن، مشکلش چیه؟ اگر دختر خوب و دلنشینی باشه؟ مادر که بد ادمو نمیخواد

حرفت منطقیه البته کسی که خودش انتخابت کرده باشه چون پسری که حتی تو زن گرفتنم پی نظر مادرش باشه تا اخ ...

اصلا اینجوری نیست 

ما ازدواج سنتی داشتیم شوهرم هیچ وقت بچه ننه نبود 

از همون اول ازدواجمون هم هر چی گفتن شما خونه ندارید فعلا با خانواده زندگی کنید شوهرم گفت می‌خوام مستقل باشم

حتی رفتیم یه شهر دیگه 

بهترین خونه رهن کرد 

الان هم بعد سه سال خودمون دیگه داریم خونه می‌سازیم 

هیچ وقت بچه ننه نبوده همیشه هم طرف منو‌ میگیره 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'