2777
2789
عنوان

خانوما من یه 😢😢

1374 بازدید | 131 پست

وای میدونم الان دعوام میکنین که چرا همش ازیناس میزارین ولی بخدا یه کرم گنده افتاده تو جونم که برو دماغتو عمل کن ولی دوجا رفتم قبول نکردن 😭😭😭😭چیکار کنم 

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢

بنظرم مشکل اعتماد بنفس داری نه زشت بودن من ک عکستو دیدم خوب بودی چرا خودتو دوس نداری

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم مشکل اعتماد بنفس داری نه زشت بودن من ک عکستو دیدم خوب بودی چرا خودتو دوس نداری

اخه اولا میگفتم خوبه ولی وقتی مثلا دماغه خودمو با اونایی که عمل کردن مقایسع میکنم احساس میکنم بزرگه

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢

نه نرو 

دماغت هيچ مشكلى نداره خيلى ام بهت مياد😡

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

یه دکتر ارزون هم به من معرفی کنید تهران باشه و  بشه  باهاش در مورد قیمت  چونه زد. مرسی . فداتون بشم 

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
یه دکتر ارزون هم به من معرفی کنید تهران باشه و  بشه  باهاش در مورد قیمت  چونه زد. مرس ...

برو پيش مطيعي لنگرودي هم منصفه هم كارش خوبه

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها