2777
2789

ازدواج ممنوع 

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزترینم عاشقان ماهگل شیطان موش

بقیه رو دیدم عزیز ترینم هم دارم میبینمش و موش رو ندیدم حس میکنم داستانش جناییه ولی ب طرز عجیبی مزخرف و حوصله سر بره

بقیه رو دیدم عزیز ترینم هم دارم میبینمش و موش رو ندیدم حس میکنم داستانش جناییه ولی ب طرز عجیبی مزخرف ...

موش؟

وای حست به شدت اشتباهه😄🥲

جنایی ولی خیلی خفن

ببین حتما

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
داستان سریالش چیه؟!

چون پادشاه میخواد ازدواج کنه ممنوعبت ازدواج ابجاد میشه و ابن ممنوعیت بخاطر یه سری اتفاقا خیلی طولانی میشه

در کل طنزه و ممکنه دچار سندروم نقش دوم هم بشی 

ولی داستانش قشنگه و طنزه

در حد آقای ملکه 

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

مثل اونا یادم نیست ولی اونایی که خوب بودن به نظرم میگم

وینچنزو 

پاسخ ۱۹۸۸

ملکه اشک

دونده دوست داشتنی

پلی لیست بیمارستان

ژانر تاریخی میپسندی بگم؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
چون پادشاه میخواد ازدواج کنه ممنوعبت ازدواج ابجاد میشه و ابن ممنوعیت بخاطر یه سری اتفاقا خیلی طولانی ...

اگه اینطوره پس بعد عزیز ترینم حتما میبینمش مرسی

مثل اونا یادم نیست ولی اونایی که خوب بودن به نظرم میگموینچنزو پاسخ ۱۹۸۸ملکه اشکدونده دوست داشتنیپلی ...

اره ژانر تاریخی مدرسه ای کلا برام فرقی نداره چ ژانری باشه برام داستان سریال مهمه این ک گیرا باشه همون اول شروعش میکنم جذبم کنه

ملکه اشک دیدم وینچرزو هم دو قسمت اول دیدم زیاد جذبم نکرد ادامه ندادم پاسخ هم دیدم فک کنم دونده هم دانلود کردم ولی هنوز شروع نکردم

اره ژانر تاریخی مدرسه ای کلا برام فرقی نداره چ ژانری باشه برام داستان سریال مهمه این ک گیرا باشه همو ...

وینچنزو رو باید بهش فرصت میدادی منم قسمت اولشو دیدم با خودم گفتم واقعا اینقدر ارزش دیدن داره؟ زیاد جذب نکرد اما از قسمت سوم خوشم اومد بازم سلیقه ای

پاسخ ۱۹۸۸

هندوانه چشمک زن

دانشکده حقوق

مهتاب نقاشی شده با ابر

علاقه پادشاه 

آقای افتاب

کیمیای روح

افسانه روباه و نه دم

افسانه نوکدو

افسانه دریای ابی

ملکه کی

مشکلی نیست که خوب نباشی

کشاورز مدرن 

پاسخ ۱۹۴۴

دکتر روح

کلاس ایته وون

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
قبلا گل اهریمنی دیدم شبیه اونع؟!

نه داستان شبیه اون نیس

به شدت غافل گیر کننده اس

فقط اگه خواستی ببینی اصلا اسپویل هاشو نگاه نکن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی