2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 29 پست
اشکالش چیه کتاب که خوبه

کتاب خوبه ولی با لحن بد بهم گفت اینو بخون یکم یادبگیری! 

دائم شماتت میکنه منو بابت خجالتهام 

منم خسته شدم هی میگم دارم روی خودم کار می کنم ولی اصلا حرفام براش مهم نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ببرش کتابخونه ای که خودت میری و کتابایی که خودت میخونی و دوس داری براش معرفی کن یا باهم بخونید یا اگر کتابخونه نمیرید خودت کتاب داری بهش بده بگو بخونه اگر گف برای چی بگو سلیقم اینطوریه دوس داشتم توهم سلیقمو ببینی و نظر بدی   

نباید بهش بگی که مشکلی داری اصلا به روی خودت نیاز وار خودت نقطه ضعف نشون نده..

خودش فهمیده من مشکل دارم 

چون دستم رو میگیره خجالت میکشم و بدنم ناجور یخ میزنه محبت کلامیم هم صفره 

خودش فهمیده من مشکل دارم چون دستم رو میگیره خجالت میکشم و بدنم ناجور یخ میزنه محبت کلامیم هم صفره

این که مشکل نیست عزیزم .بگو چون بار اول هست با یه مرد در ارتباط م.و قبلاً هم این حس ها رو تجربه نکردم .زمان می بره تا برام عادی بشه

اسی بنظرم شما بیخودی حساس شدی...این کتاب برای همه خانمها مفیده چون رازهایی درمورد آقایون میگه که معمولا ما زنها نمیدونیم؛این نویسنده(باربارا  دی آنجلس)یه جلد دیگه هم داره با عنوان" رازهایی درباره زنان که هرمردی باید بداند"که بنظرم خوبه شما هم تو یه مناسبت برای نامزدت بخری.

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
این که مشکل نیست عزیزم .بگو چون بار اول هست با یه مرد در ارتباط م.و قبلاً هم این حس ها رو تجربه نکرد ...

بهش هربار میگم اصلا نمی‌فهمه میخنده بهم میگه این چیزای عجیب فقط برای توئه

بگو من از این دختر ها نبودم که هر روز با یکی دوستن .من یه دختر آفتاب مهتاب ندیده هستم برای همین یه خ ...

خیلی از دستش کلافم 

یبار خونه ما اومده بودن من آشپزخونه داشتم ظرفا رو میشستم از پشت محکم بغلم کرد ولمم نمی کرد که خواهرم دید انقدرررررر خجالت کشیدم تا شب روم نشد خواهرم رو نگاه کنم  

بگو بله چون من متفاوت م از دختر های که هر روز باهاشون بودی.مگه دست چند نفر گرفتی اونم ریلکس بوده

حس میکنم خودمم مشکل دارم همش میگم خب بالاخره همسرمه چرا باید خجالت بکشم انقدر