2821
2789
عنوان

کمک هیوسین

206 بازدید | 12 پست

من به شیر حساسم وقتی شیر میخورم رودم میریزه بهم(نزدیک سه ماه بود نخورده بودم شیر بخاطر رودم ولی اینبار خیلی دلم برای شیر تنگ شده بود خوردم)نفخ های شدید میکنم ولی اینبار متفاوت بود بعد از اینکه شیر خوردم بیرون روی خیلی شدیدی گرفتم با دل درد های شدید هیچوقت اینطور نمیشد چون عازم سفر بودیم مجبور شدم قرص هیوسین بخورم الان دیگه بیرون روی ندارم ولی دلم تیر میکشه ول میشه هر سه چهار دقیقه یک بار تیر میکشه حالت تهوع دارم ولی تهوع ندارم 

خیلی درد دارم الانم سفریم چه غلطی بکنم

نبات بخور

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم این ویروسه 

خیلبا دارن میگیرنش

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

آخه خیلی وقت بود بخاطر رودم نخورده بودم دلم خیلی هوس کرد یهو🥲الان جدی خیلی درد دارمحالت تهوع دارم

شیر بدون لاکتوز بخور

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

واسه دل دردتم میتونی امپول دیسیکلومین بزن یاشربتشوبخور

اگه به دوغ حساسیت نداری دوغ زیادبخور رودتو پاکسازی میکنه توش نعناخشک وپودرآویشن بریزبخور

یامیتونی پودرپروبیوتیک بگیری توماست بریزی بخوری

قرص زینک بیرون روی روکم میکنه

قرص بیرون روی هم میتونم بهت بگم ولی بذارمعده ورودت تخلیه بشه بهتره

واسه دل دردتم میتونی امپول دیسیکلومین بزن یاشربتشوبخوراگه به دوغ حساسیت نداری دوغ زیادبخور رودتو پاک ...

بعد از اینکه هیروسین خوردم اصلا رودم کار نکرده به هر چی به شیر ربط داره حساسم دوغ. ماست .بستنی.شیر. کشک. سرشیر نمیتونم بخورم اصلا دیگه رودم کار نمیکنه

منم همینجور شدم مال شیر نیست میگن ویروسه الانم تو سفرم از درد دارم به خودم میپیچم

آخه قشنگ بعد از خوردن شیر اینجور شدم من دل درد گرفتم داداشمم که شیر خورده هیچیش نشده