2777
2789
عنوان

⭕️کسی هست که رشتش ریاضی فیزیک بوده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 31 پست
درآمد داری؟یا میتونی داشته باشی؟شهری که فارغ التحصیل شدیم میگی؟

قبل ازدواج داشتم 

اره میشه باهاش کار پبدا کرد چه کارای اداری عادی چه اینکه بری برنامه نویسی کنی 

شهر فارغ‌التحصیلیم هم قزوین 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فرق تراز و رتبه چیه؟تراز از روی چی مشهص میشه؟ از کجا میتونیم متوجه بشیم تراز فلان ؛ فلان رتبه رو می‌ ...

مشکلی نداره تلگرام راهنماییتون میکنم 

اینجا یکم سخته 

درخواست دوستی بدین که آیدیمو بدم بهتون ☺️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاغلین؟

قبل ازدواج بودم ،بعدش هم مامانم مریض شد همم خودم باید کارای عروسیمو میکردم نمیرسیدم استعفا دادم یه مدتم دور کاری میکردم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

موفق باشی عزیز دلم ❤️

مرسی گلی

مشاور هم داشتین ،رتبه تون چند شد؟!دختر من امسال میره دوازدهم تجربی .میگه نمیخوام کنکور تجربی بدم ،کن ...

من بله مشاور گرفتم چون هنر برخلاف تجربي و رياضي كه منبع مشخصي داره

منابعش خيلي پراكنده و خارج از كتب درسي هنرستان هست

نيازه يك نفر راهنمايي كنه و معرفي كنه منابع رو…

من رتبم شد ١٠٠٠ راستش دولتي نياوردم ، غيرانتفاعي علم و فرهنگ قبول شدم و ازاد تهران مركز

كه تهران مركز رو انتخاب كردم 

زمان من عمومي ها حذف نشده بود البته از كنكور 

و يك مرحله اي بود كنكور…

كلا براي هنر اگر بخواد دانشگاه هنر تهران و دانشگاه تهران ، الزهرا ، قبول بشه ، بايد رتبه اش دو رقمي باشه و اينم بگم كه كنكور عملي هم داره بايد براش بره كلاس حتما در كل اگر واقعا تلاش كنه و استعداد داشته باشه دولتي قبول ميشه همين تهران نهايتا اصفهان يا رشت ، قبوله،  اگ خوب بده كنكور و كنكور عمليش رو. 

مثل تجربي نيست كه رقابت زياد باشه بينشون

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
مشاور هم داشتین ،رتبه تون چند شد؟!دختر من امسال میره دوازدهم تجربی .میگه نمیخوام کنکور تجربی بدم ،کن ...

به نظرم ولي 

جفت كنكور هارو بده كه اگر هنر اون چيزي كه ميخواست نشد 

حداقل نجربي يه چيزي زده باشه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
به نظرم ولي جفت كنكور هارو بده كه اگر هنر اون چيزي كه ميخواست نشد حداقل نجربي يه چيزي زده باشه

اره همینم گفتم ،زحمت و فشار زیادی داره ولی کنکور تجربی رو هم از دست نمیده .مشاور خوب و دلسوزی میشناسین که معرفی کنید؟

اره همینم گفتم ،زحمت و فشار زیادی داره ولی کنکور تجربی رو هم از دست نمیده .مشاور خوب و دلسوزی میشناس ...

مدرسه هنر بامداد (اقاي صابرالشعرا) توي اينستا بزنيد bamdadag پيجشون مياد ، هزينه مشاوره و كلاساشون بهتر از بقيه است ، كلا خودشونم خيلي خوبن .