2777
2789

برو بیستون😂😍

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

متاسفانه شهربازی نداره برو پاوه اورامانات

شت مگه میشهههه😂😂😂

مثلن کلانشرهههه

اورامانت فکر میکنم خیلی دور باشه نه؟

ما میخوایم خوده شهر کرمانشاه رو بگردیم بعد بریم سراغ شهر دیگه،جوانرود چقدر دوره؟

این که صد در صد😂

من این همه سال‌کرمانشاه بودم جاذبه زیادی نداره😂ی بازار داره سرپوشیده نزدیک پارکینگ شهرداری برو اونجا خرید😂جای باحالی نداره دیگه

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

شت مگه میشهههه😂😂😂مثلن کلانشرههههاورامانت فکر میکنم خیلی دور باشه نه؟ما میخوایم خوده شهر کرمانشاه ...

اها فکر کردم استان کرمانشاه منظورته 

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

خا په بیایم چیکار کنیممممم اگه قشنگ نیست😂

داداش میرفتی اصفهان😂میرفتی گیلان هوات عوض شه..یا ارومیه که دریاچه رو ببینی...یا حداقل کردستان که آبشار های خفنی داره