2777
2789

راجع بهش خیلی تحقیق کردم میخوای بخریش؟ 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من امروز تازه از این گوشی خریدم

۲۰ درصد داشت بعد بهم گفت وقتی که خاموش شد بزن تو شارژ ۴ ساعت بمونه 

بعد من زدم توشارژ یه مثلث اخطار زرد زیرش اومد بعد خیلییییی یواش شارژ میشد یه ساعت یه درصد شارژ میشد 

بعد پس بردم هرچی شارژر سامسونگ میزد کار نمیکرد

آخر شارژر شیائومی زد کار کرد الان گفتن برو شنبه بیا ببریم پیش گارنتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا سامسونگ خیلی خوبه من سالها سامسونگ داشتم، بعدش سه چهار سال هواوی خریدم الان دوباره به سامسونگ برگشتم 

مدلاشم فرق نداره همش خوبه 

من اس ۲۳ اف ای گرفتم سی تومن مامان بزرگم یدونه گرفته هشت تومن امروز کنار هم گذاشتم حتی اون ارزونه هم عالی بود

منم همینطور فکر کردم رفتم اینو گرفتم که اینجوریه

چه مشکلی؟ 

برند سامسونگ مدل های بالاش کاربردیه. از سری A54 به بعد. حالا شاید یه سریا بگن ما پایین تر داریم خوبه ولی واقعا نیست. من خودم عاشق A15 بودم ولی گوشی ای که طرف تازه آنباکس کرده بود هنگی داشت! 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من امروز تازه از این گوشی خریدم۲۰ درصد داشت بعد بهم گفت وقتی که خاموش شد بزن تو شارژ ۴ ساعت بمونه بع ...

تلخه ولی همینه!