2777
2789
عنوان

چند روز دیگ تولدمه

138 بازدید | 13 پست

کمتر از ۲۰ روزه دیگ مونده اما 

خودم میدونم قراره کوفتم شه از قبل🤣🤣جالب نیست؟

بحث انرژی منفی و... ایناهم نیست ...

ولی خب میدونم قراره کل اونروز و گریه کنم ...اصلا هم بهم خوش نگذره بخاطر یه اتفاقاتی که افتاده...

هعییی اینم از تولد امسالم😑😐مگه چند روز تو سال تولد آدمه که اونم اینجور میشه...

.‌..قربون خدا برم هر سال سوپرایز میشم😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدت کیه؟

اگ عشقت برگشت بهم بگو

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

تولدم ۱۲ امه باشه بهت میگم

من زودتر از توعم

من باید بگم بهت حس ششم ها درسته یا نه😂

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ایشالله برگرده عزیزم

اگر بصلاحم هست برگرده

وگرنه آدمی ک اذیتم کنه نمیخوام

خدا هم آنقدر بزرگه ک نمیذاره حیف بشی

خوبه خداروشکر که به درک این موضوع رسیدی عزیزم...

اتفاقا عزیزم شرایط من با تو فرق داره . من خیلی اذیت شدم ن فقط از سر علاقه بخاطر خیلی چیزا اذیت شدم ک واقعا حوصله ندارم فکر کنم الان بهشون ولی تا این حد بدون ک 

من تا آخر عمرم یه استرسی تو وجودمه

ولی خب بازم میسپرم به خدا

هر چی خدا صلاح میدونه

عزیزم رابطه داشتی؟

نه

کلا من خودم رابطه رو خراب کردم