2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12009 بازدید | 258 پست
خیلی! بالاتر نوشتم چیکار کرده از اول زندگی مادرم داخلش دخالت کرد همه رو بدبخت کرده و حتی بچه‌ش گردن ...

بیخیال. تا این تنفرو حمل میکنی حال خودتم بده. انگار یه بار سنگینی رو همش با خودت حمل کنی. چایی بخور چایی خوبه حالتو بهتر میکنه (پررنگ باشه ترجیحا، خوش رنگ البته)

🙋🏻‍♂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه ها بدنیه چیز ثابت شدست

نه هر مدلش مثلا عمه های مامانم خیلی ماهنامه یا حتی خود مامانم وخالم که عمه هم میشن ولی عمه های خودم آدمای تودار وخودشیفته آن 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ببین به ذات آدما بستگی داره من 2تا از همه هام سختی ندیدن مجرد بودن بخاطر حسادت زندگی مامانمو خراب کردن ولی یکی از همه هام طفلی انقد زندگیش سخت بود هیچوقت دخالت نکرد خاله هامم خداروشکر خنثی ن به قول اسی که میگه 2 ماهه زنگ نزده بینه مرده ست یا زنده ماله منم اینجورین ولی خودم عاشق داداشم و خانومش و بچه هاشم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیخیال. تا این تنفرو حمل میکنی حال خودتم بده. انگار یه بار سنگینی رو همش با خودت حمل کنی. چایی بخور ...

قبل مرگ خواهرم اصلا مهم نبود برام تازه میخندیدم بهش یا جدی نمیگرفتمش باعث حرصشم میشدم خواهرم رو که به گریه می‌انداخت دلداری میدادم ولی از اون روزی که اون حرفا رو زده نمیتونم ببخشمش.

وقتی یادم میاد با حرفاش اشک خواهرم رو در می‌اورد  دیوونه میشم. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من یک عدد عمه ی خوبم ولی برادر زادم اصلا سراغی ازم نمیگیره اما عاشقانه دوسش دارم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

هی روزگار منم یه زمانی عمه بودم. از پول تو جیبی دانشجوییم میزدم واسه برادرزاده هام کادو می خریدم. جونم به جونشون بسته بود.

الان مادر عفریته شون حتی شماره ام رو هم از گوشی هاشون پاک کرده. اینقدر این زن احمقه که حتی بچه رو هم قاطی دعواهای خاله زنکیش می کنه. 

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   
بله عمه ها فرشتن البته از نوع شیطان(همه‌شون نه)حالا عمه من بالا سر خواهرم ک بخاطر سرطان مرده بود میگ ...

بمیرم الهی🥲

روح خواهرتون شاد از خدا میخوام دیگه هیچوقت داغ عزیز نبینین🙏

مهربون بودن معجزه میکنه❤️