2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12009 بازدید | 258 پست
من با اون چه آب دو خیاری میتونم داشته باشم،وقتی کتکم میزنه وازخونه پرتم می‌کنه بیرون😆😐یکساله ریخت ...

حالا اینقد بگو فردا مهمون بیان خونتون

اومد همین آبدوغ خیار سرو کن براش😂 ولی تابستونه میچسبه

🙋🏻‍♂
افسانه جالبی بود نشنیده بودم. عمه من دندون نداره پس اون دنیا هم قراره تف تفیم کنه (مثلا بوسم میکنه😂 ...

نمیدونم من که میخوام وصیت کنم همرام چماقی یه چیزی خاک کنن ک اگر قیامت شه با همون بزنم وسط فرقش تا یاد بگیره هر حرفی رو نبابد بزنه.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من که میخوام وصیت کنم همرام چماقی یه چیزی خاک کنن ک اگر قیامت شه با همون بزنم وسط فرقش تا یا ...

دلت ازش پره ها

از کجا میدونی اونم چیزی با خودش دفن نمیکنه؟ (دور از جون هردوتون البته)

همین دنیا دعوتش کن یه دوئلی چیزی کنین مشخص شه بره

🙋🏻‍♂

مال شما جای عمه و خاله باهم عوض شده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب یه نفر میتونه هم خاله باشه هم عمه. مثل خودم. ک هم بچه های خواهرام هم بچه داداشم به یه اندازه واس ...

درسته ذات ادم مهمه ولی بیشتر همه از عمه‌هاشون ناله میکنن، خود من نمیگم خاله بهتره ولی خب از  قدیم گفتن خاله مادر دومه و بوی مادر رو میده. خاله‌م واسه من و خواهرم ک تنها خواهر زاده‌هاش بودیم‌ خیلی بیشتر از ی خاله زحمت کشید.‌ ولی عمه‌هام نه، مثلا از وقتی خواهرم مرده اصلا ی زنگ بهم نزدن ولی خاله‌ام هنوز کنارم مونده با اینکه اعصابم خرابه و ممکنه بعضی موقع‌ها ی چیزی بگم

.البته عمه‌ی من توی فامیل پدری همه ازش متنفرن حتی برادراش که ابنم مربوط ب ذاتشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

منم هیجوقت یادم نمیره بچه بودم یجایی خوابم برده بود مامانم نبود عمم روم پتو کشید خیلی ذوق کردم 😅

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
دلت ازش پره هااز کجا میدونی اونم چیزی با خودش دفن نمیکنه؟ (دور از جون هردوتون البته)همین دنیا دعوتش ...

خیلی! بالاتر نوشتم چیکار کرده از اول زندگی مادرم داخلش دخالت کرد همه رو بدبخت کرده و حتی بچه‌ش گردن نمیگیرتش. اینجا ببنمش ممکنه قاتل شم. بعدشم بهتر من ک گفتم هیچ وقت نمیبخشمش اونجا دیگه داور خداس