2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12009 بازدید | 258 پست

من عمه هام وقتی نظر داشتن برا پسرشون اینجوری میشدن تا جواب رد میدادیم دشمن میشدن الان همه خوب نیستن جز یکیشون که بچه دار نشده

خدا عمه ات رو حفظ کنه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عمه ها فرشتن البته از نوع شیطان(همه‌شون نه)

حالا عمه من بالا سر خواهرم ک بخاطر سرطان مرده بود میگفت ب دختر عموم موهات رو بپوشون عاقبت مثل فلانبه

یا مثل خر ناهار مراسم تشیع رو خورد و گه میخورد ک ادم با این مربضی گناهش پاک مبشه شغال پیر. در صورتیکه خواهرم مثل ی فرشته بود و گناهی نداشت ابن رو من نمیگم چون خواهرمه همه ی کسانز ک باهاش ارتباط داشتن میگن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من همیشه گفتم عمه ها بهتر از خاله هان ، خاله ها آدمو بچه غریبه میبینن

واي نگو من خاله هام همه جوره هوامو دارن حتي يكيشون نميذاره پول بابت نت بدم دختر عموهامم خاله هاشون واسشون سنگ تموم ميذارن اما عمه هامون نه 

بخدا که من عمه بد کمتر از خاله بد دیدم ! انقدرکه خاله و دخترخاله حسود دیدم عمه و دختر عمه خسود ندیدم . چون یک مثل قدیمی میگه ،دل خواهر تو دل برادره ولی دل برادر تو دل سنگه ، پس بچه های برادرم برای خواهرا  عزیزن  .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

عمه های خوب منم دیدم 

واقعا خوبشون از خاله بهترن 

منم خودم برادر دارم فکر میکنم اگر یه روز بچه دار بشه بچش خیلی برام عزیز میشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
گوووه خورد هر که گفت عمه بده اگر ما عمه ایم و عمه داشتیم نه بدی کردیم نه بدی دیدیم خدا رحمتشون کنه

خیلی ممنون از ادبتون، ولی خیلیها خیری ندیدن بلکه ضررم دیدن از عمه‌شون

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من یه خاله ی ماه دارم

و یه عمه ی فرشته

هر جفتشونم ازم دورن ولی عاشقشونم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد