2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

12009 بازدید | 258 پست

دو ماه پیش دکتر گفته بود مشکوک به سرطانم باید ازمایش بدم به خالم گفتم گفت حتما پیگیری کنااا فقط در حد همین جمله

به عمم گفتم یکم باهام حرف زد فرداش پسر عمم بهم پیام داد مامانم تا صبح گریه کرد قران خوند منم به عمم زنگ زدم گفتم عمه گریه کردی؟؟ اینو که گفتم بغضش ترکید گفت تو مثل پاره تن خودمی 

بعد هی زنگ میزد میگفت چیشد وقتی ازمایش گرفتی چیکار کردی؟  

امروز ازمایشمو انجام دادم خداروشکر چیزی نبود

من بابام ده میلیون بهم داده بودم بابت هزینه و اینا. دیدم چند روز پیش عمم برام سه میلیون زد گفت یه وقت کم نیاری( با اینکه وضع مالیش خوب نیست )

امروزم دیدم عمم یکسره زنگ و پیام زده که چیشد جوابت گفتم منفیه  از خوشحالی پشت گوشی داشت بال در میاورد بعد خالم بعد دو ماه هنوز نپرسید مردی یا زنده ای؟😐😂

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم عمم

پریشب تولد بچه داداشم بود کلی براش هدیه خریدم بردم دم خونشون دادم بهش عاشقشم خار کف پاش بره ناراحت میشم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من همیشه گفتم عمه ها بهتر از خاله هان ، خاله ها آدمو بچه غریبه میبینن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی