2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری

65 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها

بنظرتون با پایه ضعیف 

معدل دوازدهم ۱۱ و یازدهم ۱۶

برای کنکور اردیبهشت بخونم تو ۸ ماه رتبم حدودا چند میشه؟(باقی تایمم بزارم برای ترمیم معدل)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان؟

خب ۸ ماه خیلی تایم زیادیه نمیشه رتبه‌تونو حدس زد بستگی به این داره که اراده‌تون چقدر باشه و اگه از تک تک روزاشو درست استفاده کنید قطعا میتونید یه رتبه خیلی خیلی خوب بیارید

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

خب ۸ ماه خیلی تایم زیادیه نمیشه رتبه‌تونو حدس زد بستگی به این داره که اراده‌تون چقدر باشه و اگه از ت ...

سلام دوباره

ممنون از نظرت..راستش قراره برای چهار درسمم کلاس بردارم ۳ ماه وقت بزارم برای مباحث پایه ی هر چهار درس که پایم قوی شه چهار ماه باقی مونده از اول هم اینا رو مجددا کار کنم هم مباحث جدید رو بخونم و یک ماه آخر آزمون های سه روز یکبار رو بزنم و بعد از کنکور اردیبهشت فقط بخونم برای نهایی

فقط یه سوال من یه سری منبع دارم که برای هر چهار درس برای هر مبحثش فقط سوالات کنکور های مختلف جمع آوری شده اینو یه تیم مشاوره طراحیش کرده، برای تست بعد از کلاس ( برای تسلط بیشتر) از منابع بازار مثل iQ استفاده کنم یا منبعی که گفتم؟

سلام دوبارهممنون از نظرت..راستش قراره برای چهار درسمم کلاس بردارم ۳ ماه وقت بزارم برای مباحث پایه ی ...

سلام

من از آیکیو جامع استفاده کردم خوب بود و مشکلی نداشت بنظرم تقریبا تو سطح اسونو و متوسط و سخت سوال داشت...حالا منابع شما رو نمیدونم که بتونم مقایسه کنم ولی بهرحال از استفاده از آیکیو راضی بودم

امروز شترم، کاملا کینه‌ای