2777
2789

پیگمنتا ممکنه برات عوارض نشون بده و دوره طولانی باید مصرف بشه تا جواب بده 

نورم اسکین با تجویز دکتر خوبه ولی بدون تجویز استفاده نکن و به شدت پوست دهیدراته میشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پیگمنتا ممکنه برات عوارض نشون بده و دوره طولانی باید مصرف بشه تا جواب بده نورم اسکین با تجویز دکتر خ ...

نورم اسکین خواهرم ی مدت خورد خوب بود ولی من میخوام فقط یک ماه اونم روزدرمیون مصرف میکنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نورم اسکین خواهرم ی مدت خورد خوب بود ولی من میخوام فقط یک ماه اونم روزدرمیون مصرف میکنم...

هفته ای دو بار باید مصرف کنید 

ولی بهتره دکتر تجویز کنه

خیلی زودتر جواب میده نسبت ب پیگمنتا

در کنارش آبرسانی کنید و آب زیاد بخورید

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نورم اسکین بهتره 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙