2777
2789
عنوان

خون جلو چشمو گرفته تو این لحظه

541 بازدید | 35 پست

بچم بشدتتتتتتتتتتتتت حرف گوش نمیده یه چیزی میگم شمام یه چیزی میشنوید اگه من سه میلیون بار یه چیزی رو بگم بازم کار خودشو میکنه محال ممکنه گوش کنه یعنی جزو آرزوهامه یکبار بگم فلان کارو نکن بگه چشم

یکبار بگم فلان جارو نرو بگه چشم

به اون خدای بالاسر روز نیست من جنگ اعصاب نداشته باشم روز نیست یبار یه چیزی بگم گوش کنه

هر چی میگم  هر چی تشویق میکنم هر چی تنبیه میکنم بیفایده است کلاا اثر ندارن 

الان مدتیه اینقدرر حرصم میده دستو پام بی حس میشن کتکش میزنم منی که به صبور بودن معروف بودم یه آدم بی حوصله بی اعصاب شدم تحمل ندارم دیگه به زدن متوسل شدم 

فک میکنید آدم بی سوادیم یا آداب بچه بزرگ کردن رو نمیدونم اما به هر چی مقدساته وادارر به کتکم میکنه

ذیگه حوصله هیچکسو ندارم بغض دارم حرص دارم 

یه بچه تزبیت نکن هی بگه چشم

فردا هرکس بهش هر پیشنهادی داد و هرچی‌دستش داد نتونه بگه نه !!

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشویقش کن یا هدیه براش بگیربا نرمش و محبت از طریق دوستی ایشالا جواب بگیری گلم❤

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

حتمن بین ۳-۶ سالشه؟

پنج سالشه به امام حسین قسم دارم با گریه مینویسم چقدررر یه بچه میتونه عذاب بده آدمو 

دیگه دارم دیونه میشم موهام کم پشت شده کمرم درد گرفته

صبح بیدار میشم انگیزه ندارم میگم خدایا باز شروع شد باز حرص خوردن شروع شد

از پدرش کمک بگیر همه جنگ اعصاب رو که شما نباید بکشی!

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
یه بچه تزبیت نکن هی بگه چشمفردا هرکس بهش هر پیشنهادی داد و هرچی‌دستش داد نتونه بگه نه !!

چکار کنم راهش چیه پس 

داره یه بچه یه دنده و لجباز و بی منطق میشه که هر چیزی که بیینه باید داشته باشش

عزیزم کتک زدن راهش نیستیه کم زورش بیشتر بشه اونم مقابله به مثل میکنه باهات...برو پیش مشاور حتما تا ک ...

۰۹۶۴۰۰پاسخگویی به سوالات روانشناسی هم گزینه شو بزنین

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات