2777
2789
عنوان

پس انداز پول

229 بازدید | 11 پست

بچها 38میلیون داشته باشین چیکار میکنید تا سال بعد ارزشش نیاد پایین ؟

بنظرتون النگو بگیرم یا سکه؟

یا بزارم قرض الحسنه تا یه سال دیگه بتونم وام بگیرم؟

لطفاً هر کی نظر یا تخصصی تو این موارد داره بگه شاید سوال کاربرای دیگه هم باشه🙏

3 ماه میزارم بانک ملی مهربانی 38 هم وام میگیرم بعد طلا خام میخرم

بانک ملی مهربانی چیه؟

اگه بزارم قرض الحسنه سود آنچنانی نداره بانک های دیگه سودشون تو بهترین حالت ۴درصده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانک ملی مهربانی چیه؟اگه بزارم قرض الحسنه سود آنچنانی نداره بانک های دیگه سودشون تو بهترین حالت ۴درص ...

بانک ملی حساب مهربانی...

سود نداره امتیاز حساب داره با وام 4 درصد

بانک ملی بزاری طرح ملی سه ماه بمونه ۱۹ میلیون میده بازپرداخت هجده ماهه و چهاردرصد.بعد طلابخر

برای ۲۰ م چقدر وام میدن؟؟ 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

بانک ملی بزاری طرح ملی سه ماه بمونه ۱۹ میلیون میده بازپرداخت هجده ماهه و چهاردرصد.بعد طلابخر

الان تو حساب بانک ملیه باید برم بانک بگم برا وام میخوام بزارم طرح ملی؟ چطوریه اصن از کارا بانکی سر در نمیارم 

الان تو حساب بانک ملیه باید برم بانک بگم برا وام میخوام بزارم طرح ملی؟ چطوریه اصن از کارا بانکی سر د ...

ببخشید طرح مهربانی. من اشتباه نوظتم .بام داری؟ ثبتنامش اینترنتی با اپلیکیشن بام هست. اونجا بزن افتتاح حساب بعد طرح مهربانی انتهاب کن حساب باز کن بعد برو بانک کارتشو بگیر. گردش حساب میگیرن یعنی مهم نیست پول توش کم و زیاد شه اینا میانگین میگیرن.ما حقوق همسرم هم میریزیم رو پول و ریز ریز خرج میکنیم کم میشه ولی خب باعث میشه میانگین حساب بیشتر شه

برای ۲۰ م چقدر وام میدن؟؟

اگه اپلیکیشن بام داری خودت برو قسمت خدمات تسهیلات ، گزینه محاسبه گر بعد طرح مهربانی انتهاب کن. متناسب با مبلغ و مدت زمان که بزاری و بخوای بازپرداخت چند ماهه باسه فرق داره. مثلا ببست میلیون سه ماه بزاری و هجده ماه بخوای پس بدی میشه ده میلیون و چهارصد ،اگه دوازده ماهه بخوای پس بدی پونزده میلیون و ششصد، دو ساله بخوای پس بدی هفت و هشتصد. اگه مثلا زمان طولانی تر پول تو حساب بزاری باز مبلغ متفاوت میطه و بیشتر میشه

ببخشید طرح مهربانی. من اشتباه نوظتم .بام داری؟ ثبتنامش اینترنتی با اپلیکیشن بام هست. اونجا بزن افتتا ...

طرح ملی الان جدا از حسابیه که تو بانک ملی داری ؟یعنی کارت جدیدی لازمه؟

واقعاً متوجه منظورت نمیشم ☹️

آره بام دارم ولی باهاش کارکردنو بلد نیستم 

طرح ملی الان جدا از حسابیه که تو بانک ملی داری ؟یعنی کارت جدیدی لازمه؟واقعاً متوجه منظورت نمیشم ☹️آر ...

طرح مهربانی یک حساب دیگس. اره باید حساب دیگه باز کنی. برو بانک قشنگ توضبح میده

اگه اپلیکیشن بام داری خودت برو قسمت خدمات تسهیلات ، گزینه محاسبه گر بعد طرح مهربانی انتهاب کن. متناس ...

باشه ممنونم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹