2777
2789
عنوان

حس غروری که نابود و هیچ شده

73 بازدید | 10 پست

بخاطر خیانت شوهرم با دختری که غریبه نبود وفامیل بود 

حس میکنم غرورم خورد شده حسی ک اون دختر و کسایی ک فهمیدن رابطشونو همش پیش خودشون فکر بکنن منو شوهرم دوسنداره و از رو اجبار با زنشه حسی ک دیگه نمیتونم خیلی اسیب دیدم هرچقدم شوهرم خوب باشه باهام دیگ

اونا این فکرو دارن ک من بی ارزشم چون تو دوران خیانتشون شوهرم واسه دختره خیلی میکشت خودشو 

خیلی بده این فکره مزخرف با اینکه الان باردارم از ذهنم نمیتونم پاکش کنم 

نمیتونم توصیف کنم حسمو چون قبل اون اتفاق به اینکه شوهرم منو دوسداره رابطه خوبی داریم پیش همه ثابت شده بود و اخرش پکچ شد زندگیه خوبم اون دخترم که خیانت کرد شوهرم یجورایی اول اون دختر اغاز کننده رابطشون بود 

چه دختر خونه خراب کنی و بد ذاتی که با آدم متاهل وارد رابطه شده 

عزیزم هیچ وقت نباید خوب بودن رابطتتو جار بزنی 

آدم بد ذات زیاد هست 

موقع بارداری ماجرای خیانت فهمیدین ؟ 

حتما یه مشاوره برو چون این فکرا رو نینیتون هم تاثیر می‌زاره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم... انگار داری از زبون من حرف میزنی... وقتی فهمیدم شوهرم به یه زن دیگه چشم داره و دنبالشه خورد شدم... اعتماد به نفسم داغون شد... انگار از بدن خودم خجالت می‌کشیدم... شوهرم خدا هم بشه دیگه نمیتونم مثل قبل دوسش داشته باشم چون بدجوری شکستم...

چه دختر خونه خراب کنی و بد ذاتی که با آدم متاهل وارد رابطه شده عزیزم هیچ وقت نباید خوب بودن رابطتتو ...

نه عزیزم خیلی قبلترش یکسال قبل متوجه شدم اما نتونستم جداشم 

نه عزیزم خیلی قبلترش یکسال قبل متوجه شدم اما نتونستم جداشم

باید اول این مسئله رو تو ذهنت حل میکردی بعد نی نی دار میشدید 

الانم حتما از مشاوره کمک بگیرید 😊

هنوزم حس می‌کنی ممکن بهت خیانت بشه ؟ 

با اون ادما که متوجه خیانت شدن رفت و آمد نکنید سعی کنید فاصله بگیرید تا کمتر اذیت بشید 

درکت میکنم... انگار داری از زبون من حرف میزنی... وقتی فهمیدم شوهرم به یه زن دیگه چشم داره و دنبالشه ...

خیلی بده شما چطور کنار میاید

من همش میگم کاش غریبه بود چون دیگ غریبه رو ادم نمیبینه ولی واسه من فامیل بود داعم میبنمشون 

خیلی بده شما چطور کنار میاید من همش میگم کاش غریبه بود چون دیگ غریبه رو ادم نمیبینه ولی واسه من فامی ...

اصلا کنار نمیتونم بیام. فراموش نمیتونم بکنم. افسرده شدم.‌‌ به زور کارهای خونه رو انجام میدم. تا تنها بشم گریه میکنم.‌. اصلا داغونم داغون... قبلا هرکس خیانت میدید میگفتم جدا شو. ولی الان خودم موندم با یه روح مریض یه غرور شکسته... نمیتونم از ته دل بخندم. نمیتونم برم نمیتونم بمونم... توی برزخم.هرروزم عذابه. دلم محبت و بغل و رابطه میخواد ولی از شوهرم متنفرم... وضعیتم خیلی بده دوست دارم خواب بوده باشه.‌‌ گاهی دلم میخواست متوجه این موضوع نمیشدم و در بی‌خبری به زندگی قشنگم ادامه میدادم.‌‌.. اون خطا کرده من عذاب میکشم... حوصله بچه هامو ندارم. تا می‌خوام به خودم برسم میگم برای کی؟ شوهرم که چشمش دنبال یکی دیگه است.‌‌.. کاش این عذاب تموم میشد...

اصلا کنار نمیتونم بیام. فراموش نمیتونم بکنم. افسرده شدم.‌‌ به زور کارهای خونه رو انجام میدم. تا تنها ...

خیلی بده 😭چرا سرنوشت اینطوری شد واسه ما 

ینی الانم شوهرتون چشش دنباله اونه؟

اگرم نباشه ما اینطوری فکر میکنیم 

خیلی بده 😭چرا سرنوشت اینطوری شد واسه ما ینی الانم شوهرتون چشش دنباله اونه؟اگرم نباشه ما اینطوری فکر ...

نه خیلی خودشو زد... گریه کرد... قسم خورد که هیچی نبوده... ولی مگه میتونم باور کنم؟ خودم شنیدم که داشت جزئیات رابطه جنسی باهاشو برای دوستش تعریف میکرد😢 الان حاشا می‌کنه. دست می‌ذاره روی قرآن میگه داشتم دروغ میگفتم. مگه میشه چرا باید این دروغو بگه؟ مگه دیگه اعتماد من برمیگرده؟ مگه آدم سابق میشم؟ مگه میشه اسم اون زنه بیاد من به لرزه نیفتم؟ مگه دیگه خواب راحت دارم؟ وااای خدایا... این همون شوهره که میپرستیدمش؟!😭