2777
2789

ینی فقط یه هفته خونه خودشون میرن؟

دیگه چرا ازدواج کردن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ینی فقط یه هفته خونه خودشون میرن؟دیگه چرا ازدواج کردن

اره شاید باورت نشه ولی ۱۰ روز خونه خودشونن ۲۰ روز خونه ما 

بعد هیچی هم از خودشون خرج نمیکنن به خواهرمم که میگیم بدش میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره شاید باورت نشه ولی ۱۰ روز خونه خودشونن ۲۰ روز خونه ما بعد هیچی هم از خودشون خرج نمیکنن به خواهرم ...

خیلی بده واقعا 

خواهرت آدم وابسته هست?

یا راه دور زندگی میکنن؟

خانواده خودت چیزی نمیگن؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خیلی بده واقعا خواهرت آدم وابسته هست?یا راه دور زندگی میکنن؟خانواده خودت چیزی نمیگن؟

۲ ساعت با ما فاصله دارن 

خانوادم خوششون نمیاد میگن درو همسایه همش تیکه میندازن که مگه دخترت خودش خونه نداره

اره والا زشته هر دیقه بری

تازشم من دوس دارم بیشتر خانوادم بیان تا اینکه خودم برم چون شهرامون دوره نزدیک یکساعت و نیم فاصلس و شوهرمم زیاد نمتونه منو ببره میگه زنگ بزن مامانت اینا بیان اصن یکماه بمونن

۲ ساعت با ما فاصله دارن خانوادم خوششون نمیاد میگن درو همسایه همش تیکه میندازن که مگه دخترت خودش خونه ...

بنظرم با خواهرتون صحبت کنین چون رابطتتون شکراب میشه.

دیگه نهایتا هفته ای یبار یا ماهی چند بار

اینطوری خودتونم تو خونه راحت نیستین