2777
2789
اتفاقا بی خداها غصه نمیخورناوناییکه با خدا هستند غصه و غم دارن چون همیشه از خداطلبکارن و اونم همیشه ...

نه جانم اتفاقا بر عکس کسی که پشتش به خدا گرمه  توی مشکلات فکر نمیکنه که دنیا به آخر رسیده ....

ولی درصد افسردگی تو کسایی که اعتقاد ضعیف دارن تو اینجور مواقع خیییلی بالا میره 

اگه تو جامعه دقت کنی متوجه میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه جانم اتفاقا بر عکس کسی که پشتش به خدا گرمه توی مشکلات فکر نمیکنه که دنیا به آخر رسیده ....ولی در ...

والا من هرچی افسرده و غمگین دیدم از همین طیف مذهبی دیدم حتی همینجام دیدم کلی چله و نذر و نیاز اخرشم میگن به چیزی که خواستیم نرسیدیم پس خدا کجاس

ولی ادمی که به این نتیجه برسه که به غیر از خودش تو این جهان کسی نیس دستشو بگیره خیلی قویتر بار میاد و توقع نداره دستی از غیب بیاد نجاتش بده 

باز هم نمیشه کلی نظر داد ولی اینکه ذهنیتمون این باشه که همه یا تعداد زیادی از خداناباورها افسرده و مریضن کاملا اشتباهه 

والا من هرچی افسرده و غمگین دیدم از همین طیف مذهبی دیدم حتی همینجام دیدم کلی چله و نذر و نیاز اخرشم ...

أَلَا إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿۶۲

آگاه باشید! یقیناً دوستان خدا نه بیمی بر آنان است و نه اندوهگین می شوند.

تقوا= تلاش در سایه توکل و سپردن نتیجه به خدای مهربون و راضی و شکر گزار بودن در هر حالتی