neginfrj مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 402 عنوان حرکات جنین 134 بازدید | 16 پست دوستان من الان ۱۸ هفته هستم هفته پیش رفتم دکتر ضربان قلب و همه چیو چک کردن که نرمال بود میزد. ولی از امروز صبح احساس میکنم ضربانش نمیزنه و حرکت هم خیلی کم احساس میکردم ولی امروز احساس نکردم خیلی نگرانم چیکار کنم دکترم هم وقت نمیده برم معاینه 1403/05/25 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neginfrj مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 402 خوراکی های شیرین بخور بذار حرکت کنه خرما خوبه ؟؟
faezehjoon9 عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 4209 مگه ضربانش رو قبلا حس میکردی؟ فکر میکنم تو کلینیک ها یا خانه بهداشت صدای قلب رو چک کنند
neginfrj مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 402 مگه ضربانش رو قبلا حس میکردی؟ فکر میکنم تو کلینیک ها یا خانه بهداشت صدای قلب رو چک کنند نه ولی گاهی حرکتشو حس میکردم امروز اصلا حس نکردم.
گلناربانووو عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4755 آبمیوه ی خنک و شیرین بخور و دراز بکش تکون نخور تمرکز کن اگ تکون نخورد حتما برو بیمارستانعزیزم میتونم بپرسم شما ک ۱۸ هفته اید جنسیت رو میدونید یا ن؟؟؟؟ میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲
neginfrj مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 402 آبمیوه ی خنک و شیرین بخور و دراز بکش تکون نخور تمرکز کن اگ تکون نخورد حتما برو بیمارستانعزیزم میتون ... بله هفته ۱۷ جنسیت مشخص شد دختره اون موقع هم ضربانش میزد و تو سونو شنیدم
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 8149 برو بیمارستان حتما اونجا معاینه میکنن خیلی مواظب حرکاتش باش،ولی۱۸هفته برای حرکت زود نیست؟ دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
faezehjoon9 عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 4209 نه ولی گاهی حرکتشو حس میکردم امروز اصلا حس نکردم. نگران نشو منم ۲۸ هفته هستم گاهی کل روز حس نمیکنم یه چیز شیرین بخور به سمت چپ بخواب دستت رو بزار رو شکمت نینی من آهنگ دوست داره براش میزارم گاهی لگد می نه ولی روزایی که میخواد نزنه کل روز باید التماس کنم آخر شب یه لگد ریز بزنه من بتونم بخوابم
گلناربانووو عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4755 بله هفته ۱۷ جنسیت مشخص شد دختره اون موقع هم ضربانش میزد و تو سونو شنیدم بسلامتیاگ شیرینی خوردی و بازم تکون نخورد حتما برو اورژانس خیالت راحت میشه برمیگردی خونه ان شا الله میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲
neginfrj مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 402 برو بیمارستان حتما اونجا معاینه میکنن خیلی مواظب حرکاتش باش،ولی۱۸هفته برای حرکت زود نیست؟ نمیدونم میگن زوده ولی من هر از گاهی حس میکردم
neginfrj مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 402 نگران نشو منم ۲۸ هفته هستم گاهی کل روز حس نمیکنم یه چیز شیرین بخور به سمت چپ بخواب دستت رو بزار رو ش ... خدا سلامتش کنه انشالله 😍
neginfrj مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 402 بسلامتیاگ شیرینی خوردی و بازم تکون نخورد حتما برو اورژانس خیالت راحت میشه برمیگردی خونه ان شا الله خدا کنه سالم باشه چیزی نباشه خیلی دلواپسم
گلناربانووو عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4755 خدا کنه سالم باشه چیزی نباشه خیلی دلواپسم اول همین کارو بکن، شیرینی بخور و دراز بکش اگ تکون نخورد سریعا برو چکاب تو قسمت زایشگاه بیمارستان هاان شا الله سالمه میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲