2777
2789

من از دیروز شروع کردم به تمرین البته تو خونه 

به نظرتون تا ۶ ماه دیگ با حرکت پلانک و کرانچ میتونم درستش کنم؟؟ (پلانکم الان نزدیک ۲ دیقه میرم)

میخوام این شکلی شم😍😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ارزومه شکمم‌ لاغر شه. 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

کلی حلقه میزنم ولی هیچ لاغر نشدم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

واسه دختر زیاد جالب نیس شبیه پسرا میشه دختر زن باید ظریف و لطیف باشه این نظر منه باز حمله نکنین دوستان هرکسی اختیار خودشو داره😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
نمیتونی که این شکلی شی این ۶ تیکه شدن چربی زیر ۱۸ درصد میخواد که برا زن خوب نیست سینه کلا اب میشه ول ...

جدی سینم آب میشه؟ نه تروخدا اینو نمیخوام تغییر کنه 

اونوقت منم باید تاپیک بزنم که میترسم ازدواج کنم و خجالت میکشم دیگ🫠😂 حالا من تو گوگل سرچ کردم این دو تا تمرینی که میخوام برم تاثیری در آب شدن سینه نداره 

2790
2778
2791
2779
2792