2777
2789
عنوان

دزدی پیک اسنپ فود

480 بازدید | 16 پست

چرا اسنپ رسیدگی نمیکنهههه

پیک غذا اورد با دو‌ساعت تاخیر و اینکه اسنپ بهش زنگ زده بود و اینا فک کنم مجبور شد بیاره 

بعد یارو کلا مشکوک‌بود ادرس و دوباره پرسید

بهمون گفت پول اضافی میخواد بااینک ما هزینه پیک رو داده بودیم

موقع رفتن از ساختمون دزدی کرده

مدیر ساختمون فیلم هارو نشون داد شوکه شدم.

زنگ‌زدیم اسنپ

کلی زنگ‌زدیم تا بلاخره این تلفن گویا وصل شد به اپراتور

بعدش یه شماره داد فیلم هارو‌بفرستم تا معلوم بشه دروغ نمیگم.

ولی پیاممو کسی سین نکرده هنوز.

مشهصاتش اول که اومدم زنگ بزنم بهش که چرا غذا رو نیاورد اومد ها ولی الان نیس ، فک کنم دیده نمیشه دیگه.

شنبه میریم با همین فیلم اداره اگاهی شکایت

مراقب باشید به هیچکس اعتماد نکنید

مشکل پیش بیاد کسی نیست به دادت برسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی دزدید 😐😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

از طریق پشتیبانی هم پیگیری کردید ؟خیلی عجیبه 🫠ترسیدم من ...

هر چند من اجازه نمیدم وارد ساختمون بشن ،میرم دم در میگیرم ازشون ،چند باری هم مشکل پیش اومده زنگ زدم فروشگاه حل کردم 😅یه سریم برای پیکشون مشکل پیش اومد چند بار زنگ زدن عذر خواهی کردن حتی تهش گفتن نگاه کنید سالمه و ...،یه سریم نیاوردن ،پشتیبانی اوکیش کرد ولی طول کشید ...اینا رو جتما به پشتیبانی اطلاع بدین 👌🏻

واسه همین بهش ندادیمکپسول اتشنشانی هارو برداشته

😐😂 وای خدا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
از طریق پشتیبانی هم پیگیری کردید ؟خیلی عجیبه 🫠ترسیدم من ...هر چند من اجازه نمیدم وارد ساختمون بشن ، ...

اینا هم عزرخواهی کردن ولی پیگیری نمیکنن

دو سه روزه فیلم فرستادن اصلا ندیدن، مشخصات هم ندادن 

اشتباه کردم هم اینکه اسکرین نگرفتم از مشخصاتش وقتی دیدم مشکوکه هم اینکه تو ساختمون گذاشتم بیاد 

رسیدگیشون خوبه ک چطوری اینجوری شده من دارو سفارش دادم همون دارویی ک خواستم نبود زنگ زده بودن به دارو ...

شاید چند روز طول میکشه پیگیری کنن یا الان انداختنش بیرون از اسنپ . ولی من دیگ میترسم ازشون 

یعنی من فکر میکردم هر کسیو راه نمیدن که بیاد پیک بشه

خدا به کولش کجا جاشون داده اینهمه تجهیزاتو🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ماشین داشت، تو دوربین دم در خونه دیدیم با ماشین اومده

من ۸ سفاذش دادم ۱۰ شب اومد سفارشم تقریبا کسی نبود اون اطراف