2777
2789

سلام دوستان من شروع آخرین پریودم ۱/ خرداد بود یعنی الان اگه بخوام باردار باشم ۱۲ هفتمه!!!! ولی رفتم سونو دادم گفت بارداری ۵ هفته (نمیدونم چیجوری تشخیص داد) و اینکه ساک هست اما جنینی نیست،دوهفته دیگه گفت مجدد بیا،خیلیییی استرس گرفتم چرا اینجوریه؟😭😭😭دکتر رفتم همینو گفت ولی آزمایش خون بارداری ننوشت برام و اینکه بی بی چکم منفی شده بود ،چیکار کنم؟؟خیلی درد دارم خیلی دلم بچه میخواد😭😭😭😭

فعلا دو هفته وایستا دوباره برو سونو اگه رشد کرده باشه بچه که خوبه   احتمالا لقاحت دیر گرفته 

اگه رشد نکرده باشه که سقط میشه 

فقط تو این مدت اصلا استرس نداشته باش   قران بخون زیارت عاشورا بخون تا اروم بشی 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

انشالله که نی نی داشته باشی عزیزززززم

انشالله آرزوی دلت با مصلحت زندگیت یکی باشه ❤

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان چرا بتا نمیدی بعد دوباره ۴۸ ساعت دیگه بده ببین عددش تغیر میکنه یانه

چرا دکتر نگفت بتا بدم آخه؟؟؟🥺🥺🥺حتی خودمم گفتم گفت نیاز نیست دوهفته دسگه بیا اگه این چند روز لکه بینی داشتی زودتر بیا