2777
2789
عنوان

برا بلاگری چی نیازه

168 بازدید | 19 پست

یه ایفون و دوتا ادم بیکارو علاف و البتهه با حوصله که از عن دشوری رفتنم فیلمو عکس میدن .حریم خصوصی نداری از زندگی نمیتونی لذت ببری همش در حال عکس گرفتنی طعم بدون گوشی بیرون رفتنو نمیفهمی  (((( البته یسری بلاگر هستن تاثییر گذارن برای مثال  بلاگرای اشپزی ))) اما اینا که از بلاگری فقط بلدن زندگیشونو تو چشم بکنن  

نظر شما درباره بلاگری چیه ؟ چقدر با من موافقید 

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۹۰ درصدش شوهره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

جمله اول عالی بود😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه شوهر داشته باشی تموم 😂😂اصلا هیچی نگو فقط فیلمشو بذار میلیونی ویو میگیری 

فکر کنم وقتشه از شوهرم برای بلاگری استفاده کنم

بدن سازی هم رفته همه چی اوکی 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

چند تا خل و چل که انجام هر رفتاری ننگ و عار ندونند و حضر باشن برای لایک بیشتر با لگد به پشت همدیگه بزنند 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

از بین بلاگرا فقط آیدا نادریو دارم اونم چون چندبار از نزدیک دیدمش واقعا خاکی و مهربونه... پسرشم خیلی دوس دارم

😑دررررر کل از جمعیت بلاگر کشور متنفرم چه ب درد بخور باشن چه نباشن 

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

یه شوهر میخواد بزنی زیر بغلت باهاش برقصی

😂😂 بخدا خیلی حوصله دارن شوهراشون ادم یه حریم خصوصی داشته باشه میرن بخابن فیلم میگیرن از رقصیدن از محبتا از دعوا ها از غذا خوردن ها فکر کن یه حرکت هایی که شوهرت فقط جلو تو انجام میده رو فیلم بگیری تو مجازی بزاری 😐😐

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

از بین بلاگرا فقط آیدا نادریو دارم اونم چون چندبار از نزدیک دیدمش واقعا خاکی و مهربونه... پسرشم خیلی ...

من فقط جوجو ممد رو رو نگاه میکنم اونم به خاطر دختره 

من فقط جوجو ممد رو رو نگاه میکنم اونم به خاطر دختره

وای تو اکسپلور منم زیاد میاد عاشق نلاعم من

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

ارتا میخواد جمشون کنه درسته؟

ارتا کیه ؟

😂😂 بخدا خیلی حوصله دارن شوهراشون ادم یه حریم خصوصی داشته باشه میرن بخابن فیلم میگیرن از رقصیدن از ...

قبلا طرف فیلم عروسی پخش میشد

خودکشی میکرد طلاق میگرفتن

الان خودشون پست میکنن همه ببینن

💍♥ i said yes