2777
2789
عنوان

اقدام

219 بازدید | 23 پست

سلام دوستان..

اقدام  تو ماه محرم مشکل داره ..؟ بعد از دهه منظورمه..؟ 

و اینکه میگن شب  اول و وسط و اخر ماه قمری اقدام نباشه منظور شب اون روز هست یا خوده روز هم نباید اقدام داشت..؟ منظورم اینه که شب ۱۵ ام مشکل داره فقط یا خوده روز ۱۵ ام هم مشکل داره..؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب یکم..شب ۱۵...شب ۳۰هم😊😊😊کلا خیلی زوم نکن...تخمک گذاریت بود صدقه بنداز برو اقدام

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیز روزش هم مشکل داره.مثلا فردا اخر ماه هست.از امشب بعد اذان مغرب تا اذان صبح که میشه شب اخرماه مشک ...

پس روزش بعد از اذان مغرب مشکلی نداره..؟

من این ماه کل روزای تخمک گذاریم مشکل دار بودِ شبو روز اخر و اول ماه و قمر در عقرب بود...افتضاح حالم ...

خود کتاب نوشته با صدقه اقدام کنید..شما حساس نباش اقدام کن...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حواست به قمر در عقرب ها هم باشه

اره حواسم هست .. فک کنم این ماه از ۲۸ ام تا ۳۰ ام قمر در عقربه درسته..؟

نه دیگه میشه جز شب بعدی 

اخه این ماه جمعه میشه ۱۵ محرم .. در اسلام عصر جمعه توصیه شده برای بچه دار شدن و بعد از عشاء هم توصیه شده.. پس بعد از عشاء مشکلی نداره..

ممنون عزیزم.. ❤❤

منک دقیقا تخمک گذاریم روز عاشورا یاتاسوعا میفته.

چیکارکنم😣😔نمیخوام فرصتو ازدست بدم ی ماه دیگ منتظر باشم .شبش گناه داره یعنی؟؟؟

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍