2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بآباش،میگ باید اقوام بگیری قبول نمیکنه که غریبه باشه یعنی باباش راضی میشه

مشکل شما هم مثل مشکل خواهر منه ان شاالله مشکل هر دو تون حل بشه و خوشبخت و عاشقانه زندگی کنین براش دعا کن 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
خانواده زیر پایش نشستن و تحت تاثیر حرف اوناس باید بکشونیش یک جا تنها حرفت را بزنی

ببخیشد برای زمان خاستگاریم هم میشه بگیری؟و اینکه چه موقع پولمو واریز میکنن

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

اره کلا مشکل اوناان ،چیکار کنم کلا ب حرف اوناس ،پارسالم اینجوری شد اخرش باهم حرف زدیم درست شد ،ولی ت ...

باید با سیاست بکشونیش سمت خودت و کنترلش کنی برگ برنده دست تو هست سلاح زنانه متوجه شدی مادر و خواهرش چنین سلاحی را ندارند اما تو برای رام کردنش داری

مشکل شما هم مثل مشکل خواهر منه ان شاالله مشکل هر دو تون حل بشه و خوشبخت و عاشقانه زندگی کنین براش دع ...

خودش میخاد منم میخام مامانشم، راضیه ولی باباش میگ چون عروس دوممون غریبه بوده و خیلی باهامون بد کرده دیگ غریبه نمیخام الان مدتیه به اجبار جداشدیم 

انشالله که به حق همین روزا زودی باهاش ازدواج کنه و خوشبخت باشه واسه منم دعا کنید🥲

باید با سیاست بکشونیش سمت خودت و کنترلش کنی برگ برنده دست تو هست سلاح زنانه متوجه شدی مادر و خواهرش ...

اصلا وقتی نمیذارن ما زندگی کنیم دیگه چجوری بکشونمش 😭فقط به خاطر خونه من از اول گفتم پیششون زندگی نمیکنم و قبول کردن حالا ک خونه خریدیم هرسری ب این خاطر دعوا میندازن میگن باید بیای اینجا ،خونرم همش میذارن واسه فروش فقط چون نصفش ب اسم منه نتونستن بفروشن😭شوهرمم ب شدت از خانوادش میترسه،خدا لعنتشون کنه از اول با دروغ وارد زندگیم شدن