2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بآباش،میگ باید اقوام بگیری قبول نمیکنه که غریبه باشه یعنی باباش راضی میشه

مشکل شما هم مثل مشکل خواهر منه ان شاالله مشکل هر دو تون حل بشه و خوشبخت و عاشقانه زندگی کنین براش دعا کن 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
خانواده زیر پایش نشستن و تحت تاثیر حرف اوناس باید بکشونیش یک جا تنها حرفت را بزنی

ببخیشد برای زمان خاستگاریم هم میشه بگیری؟و اینکه چه موقع پولمو واریز میکنن

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

اره کلا مشکل اوناان ،چیکار کنم کلا ب حرف اوناس ،پارسالم اینجوری شد اخرش باهم حرف زدیم درست شد ،ولی ت ...

باید با سیاست بکشونیش سمت خودت و کنترلش کنی برگ برنده دست تو هست سلاح زنانه متوجه شدی مادر و خواهرش چنین سلاحی را ندارند اما تو برای رام کردنش داری

مشکل شما هم مثل مشکل خواهر منه ان شاالله مشکل هر دو تون حل بشه و خوشبخت و عاشقانه زندگی کنین براش دع ...

خودش میخاد منم میخام مامانشم، راضیه ولی باباش میگ چون عروس دوممون غریبه بوده و خیلی باهامون بد کرده دیگ غریبه نمیخام الان مدتیه به اجبار جداشدیم 

انشالله که به حق همین روزا زودی باهاش ازدواج کنه و خوشبخت باشه واسه منم دعا کنید🥲

باید با سیاست بکشونیش سمت خودت و کنترلش کنی برگ برنده دست تو هست سلاح زنانه متوجه شدی مادر و خواهرش ...

اصلا وقتی نمیذارن ما زندگی کنیم دیگه چجوری بکشونمش 😭فقط به خاطر خونه من از اول گفتم پیششون زندگی نمیکنم و قبول کردن حالا ک خونه خریدیم هرسری ب این خاطر دعوا میندازن میگن باید بیای اینجا ،خونرم همش میذارن واسه فروش فقط چون نصفش ب اسم منه نتونستن بفروشن😭شوهرمم ب شدت از خانوادش میترسه،خدا لعنتشون کنه از اول با دروغ وارد زندگیم شدن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز