2777
2789
عنوان

کربلا

103 بازدید | 16 پست

بچه ها من میخواهم با کاروان برم کربلا قصد کردم 

حالا پاسپورت زیارتی بعهده کاروانه برام تهیه کنن یا من؟

بعد میخام بدون غذا برم یعنی غذا هست ؟

دخترم دنیام❤️

پاسپورت خودت باید بگیری.

غذا رو هم خود تور باید تهیه کنه و هزینه اش رو پرداخت میکنید شما 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاسپورت خودت باید بگیری.غذا رو هم خود تور باید تهیه کنه و هزینه اش رو پرداخت میکنید شما

اها عزیز

ولی خب من میخوام با توری برم که غذا بر عهده زوار هست

دخترم دنیام❤️
پاسپورت باشماستغذاهم بستگی به پولی داره که میدیاگه بالای ۶ تومن میدی غذا و رستوران دارهنه کمتر از ۴ت ...

آها عزیز 

من میخواهم با کاروان برم که غذا بعهده زوارهست

دخترم دنیام❤️
پاسپورت هولل حوش چند قیمته الا؟

زیارتی ۶۵ هزارتومان

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه این دوتا نمیبرنفقط طفلان مسلم مسجد کوفه نجف کربلا

خب پس بخاطر همینه کرایه کمتره

اما عزیزم خواهرانه تجربه شخصیمو بگم

شما که میری یه خورده اضافه تر بده کاظمسن و سامراهم برو

من رفتم عراق کربلا نجف و کوفه رفتم کاظمین و سامرا نرفتم

انگار یه چیزی گوشه ی قلبم گم شده

انگار نگاه امامین رو کم دارم

تااونجا بری زیارت عزیزان سامرا و کاظمین نری حیفه