2777
2789
عنوان

زن داداش

405 بازدید | 18 پست

من زن داداشم وخیلی دوست دارم خیلی باهم خوبیم اونم متقابلاً خیلئ احترام داره چندی پیش گفتمش بیا باهم بریم کربلا هم تو پیامک هم حضوری ولی گفت پارسال بهم سخت گذشته امسال نمیرم دیشب زنگم زد گفت فردا عازم کربلام زنگ زدم خدافظی کنم بیشتر اینکه ناراحت شم شوکه شدم ی جوری ک بعد قطع تلفن خیلی گریه کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت عروس و خواهر شوهر باهم آبشو تو به جوب نمیره اون داشته تظاهر ب خوب بود میکردع

چرا اینجور میگی عزیزم ؟؟؟

کسی خبر نداره دلیل کارش چی بوده ؟ 

با یک دلخوری که نباید خوبی ها رو زیر پا گذاشت 

شاید  دوست  داشته  تنها  بره  

من  پارسال به خواهرم  گفتم  با هم  بریم  مشهد ..رفتارش یه  طوری بود که  دوست  نداره  ..بعد  دو ماه  خودش تنهایی رفت ...با  اینکه  با هم  مشکلی  نداریم  ...

بعضی ها اینطورین 

پارسال با شما رفت و بهش بد گذشت ؟؟؟

خب واقع بین باش

شاید همسفر خوبی براش نبودی

اصلا شاید دوس داشته امسال با کسی دیگه بره و جور دیگه ای بره که شما شرایطت جور نبود

مثلا یکی همش دنبال جاهای مجانی برای استراحت

یکی میره هزینه میکنه هتل خوب میره بهش خوش بگذره و اذیت نشه.

خوب من یا شما یا هر کس دیگه ای حق داریم یه وقت هایی برای مسافرت رفتن و انتخاب همسفر و... خودمون تصمیم بگیریم. هیچ کسی حق نداره دیگری را مجبور کنه که با هم برن سفر. 

من خودم اگه یه سفر را با خواهر، جاری، خواهر شوهر، زن داداش، خاله یا هر کس دیگه ای برم ترجیح می دم دفعهٔ بعد را با یه نفر دیگه برم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘