2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی چیزا رو امتحان کردم چ ختم قرآن چ چیزایی دیگه هر چیزی بگی رو امتحان کردم اما خب نشد

عزیزم چله زیارت عاشورا به روش حق شناس رو امتحان کن میگن ردخور نداره خیلی خیلی خوبه

بابام رضایت بده بعد از ۹ سال به عشقم برسم😔

آها پس 

من بلدم طالع رو از طریق حروف ابجد حساب کنم ( حروف ابجد همون ۲۸ حرف عربی هست و توش گچپژ نداره پس گچپژ حذفه حساب نیست ) 

در این مورد یه تاپبک زدم ( طالع بینی ازدواج ) : اون عکس زمینه صورتی رو اتفاقی سال ۹۴ پیدا کردم و مفصل تر { سایت های اهورا مشکان ازدواج : محقق و فقیه و گرد آورنده آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی متولد نی ریز فارس } رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم بعد برای دوستام و فک و فامیلام رو حساب کردم دیدم دقیقا درسته ( مخصوصا اونایی که جدا شده بودن دقیقا جدایی اومد ) 

بله من حاجت گرفتم شما نیت کن بگو هر چه به صلاحمه اتفاق بیفته.خدا که بد بندشو نمیخواد

بله راست میگی عزیزم من دلم میخواد قران و ختم بکنم اول هدیش بدم به امام حسین بعدش به نیت رسیدن به اون ارزوم و اینکه من قران و زیاد بلد نیستم بخونم میخوام از روش نگاه کنم و ویس گوش بدم اشکالی نداره؟

بله راست میگی عزیزم من دلم میخواد قران و ختم بکنم اول هدیش بدم به امام حسین بعدش به نیت رسیدن به اون ...

قبول باشه 

بله میتونی هدفون بزاری بعد صدای قاری و گوش بده همزمان با اون تکرار کن .اگه نتونستی همون هدفون بزاری وگوش بدی هم خوبه

ارزوت جیه میشهبگی میخام بدونم اتداره ارزوم محاله منم شروع کنم یخونم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم