2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بکم از خونه بره بیرون که بهش بر نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 48 پست

🤣🤣💋

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ چیزا آدم میبینن اینجا، روزی که ازدواج کردی نمی‌دونستی همه جا پا به پای هم هستین؟ کارای خونه و خونه تکونی چه ربطی به حضور همسرت داره چ؟ اتفاقا خیلی جاها میتونی ازش کمک بگیری، خسته میشی میشینین باهم یه چای میخورین و صحبت میکنین باز پر انرژی به کارات میرسی

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
کسی‌ ک ذاتش خراب باشه تو نصف روز هم خیلی کارها میتونه بکنه ها، از من گفتن

دقیقا

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
اولا با شوهرت رفیق باش استرس برهی کاری واسش جور کن یا ی ورزشی استخری اگه مث من همیشه خونست بهتره بهش ...

اعصابم خورد میشه می‌بینم سرکار نمیره می‌شینه همش تو گوشی 

می‌خوام نباشه که الکی فک کنم‌ سرکاره

پولم نداره فقط ۲ تومن تقریبا ته کارتشه

کاربری دست ۲ نفر هست
خوبه ولی خارج از شهر نمیره چون کار دارع

خوب باهاش بساز منم ۶ ساله دلم میخواد یکی نصف روز بچه هام رو ببره بیرون من به کارهام برسم ، ولی آخرش به این نتیجه رسیدم این سرنوشتمه و باید با بچه ها کارهامو بکنم 

چ کاریه که نمیتونی همسرت توخونه تحمل کنی، جاومکان زیادهست دلیلت چیه که نباشه؟

وقتی باشه می‌شینم کنارش به کارم نمی‌رسم

و اینکه دکتر گفته باید آرامش داشته باشی تا خوب بشی

من نمی‌خوام اعصابم خورد بشه

بعضی موقع‌ها رو مخمه

کاربری دست ۲ نفر هست
چ چیزا آدم میبینن اینجا، روزی که ازدواج کردی نمی‌دونستی همه جا پا به پای هم هستین؟ کارای خونه و خونه ...

بعد همینها میان میگن شوهرم به حرفام گوش نمیده.چکار میکنن بعضی زنها شوهراشون گوش به فرمانشون هستن.اونها زندگی را مشترک خواستن همه چی را.شوهری که ۱۰ روز بفرستی جای و بگی نیا خونه تا ۱۰ روز دیگه.دیگه شوهر نمیشه.اون ۱۰ روز عادت میکنه به همونجا رفته.دیگه احتمالش هست دیگه هیچ وقت نیاد

وقتی باشه می‌شینم کنارش به کارم نمی‌رسمو اینکه دکتر گفته باید آرامش داشته باشی تا خوب بشیمن نمی‌خوام ...

روخودت تمرکز کن ومدیریت کن اگه نباشه فکرت وذهنت درگیرمیشه که کجاست چیکارمیکنه؟؟