2777
2789
عنوان

بچه ها چرا هرزگی اینجا انقدر عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 122 پست
دقیقا دختره اومده میگه دوست پسرم درخواست رابطه نمیکنه من بش کلی حرف زدم ک خیلی باعث حالت تهوعی و.. ...

هر کسی یه فرهنگی داره و هیچ کس اجازه نداره به کس دیگه بگه باعث حالت تهوعی کارت زشت بوده

She is working on a bio...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای رسیدیم که یکی پاک باشه و تو هیچ رابطه ای نرفته باشه بهش میگن اسکول و عقب مونده 

یا میگن حتما یه مشکلی داشته که تا الان وارد هیچ رابطه ای نشده 😑😑خب شاید یکی اصلا نخواد بره تو رابطه یا اینکه هدفش این باشه که فقط با یه نفر باشه 

و منتظر اون باشه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
دقیقا دختره اومده میگه دوست پسرم درخواست رابطه نمیکنه من بش کلی حرف زدم ک خیلی باعث حالت تهوعی و.. ...

اینکه رابطه داره با دوس پسرش که به ما ربطی نداره

ولی اینکه نشستی گوشه خونه و افتخار میکنی رنگ افتاب نمیبینی عجیبی..

من کار اون استارتر ندارم که میخواست چکار کنه اما گفت از دوستش ک شوهر داره با پسرا مدرک داره یه نفر ن ...

کار اونم جالب نیست و کسی هم کار ایشون رو تایید نمیکنه اما تو زندگی مردمم نباید دخالت کنیم

فضولی هم کار درستی نیست

هرچی بوده مال گذشته ایشون بوده و حتما همسرشون خبر دارن از گذشتشون ایشون اصلا رو چه حسابی عکس دوست پسر دوستشو رو گوشیش نگه داشته؟

همینه که من انقدر از دوست و رفیق بیزارم 

درمورد خانما اینطوریه کافیه یه مرد خیانت بکنه چوب تو استینش میکنن ولی خانما این کارو بکنن اشکالی نداره، جفت شون خیانت کردن نمیدونم چرا در مورد خانما، چشم پوشی و توجیه میکنن،اگر این یه نگاه جنسیتی نیست پس چیه؟ دونفر یک گناه و خطا رو انجام دادن ولی بین زن و مرد تفاوت قائل میشن

ولی خب صحبت یه زندگیه بنظرم کسی که شریک زندگیش هرزه س دیرو زود میفهمه و من بشخصه از آدم هرزه بدم میاد ولی حاضر نیستم درموردش با شریک زندگیش حرف بزنم،بعضیا از زن هرزه دفاع میکنن فقط بخاطر اینکه نگاه جنسیتی دارن به همه چی

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

شما به کی‌میگین هرزه ؟ به چه کسایی هستید ؟

کسایی که تو رابطه هستن ولی همزمان با چند نفر دیگه هم هستن 

یا اینکه کلا با همه رابطه دارن هر روز با یه نفر

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
من کار اون استارتر ندارم که میخواست چکار کنه اما گفت از دوستش ک شوهر داره با پسرا مدرک داره یه نفر ن ...

از قبل ازدواج یارو با دوس پسرش مدرک داشت

الان تنها مدرکش که دوستش داره خیانت میکنه این بود که اکسشو فالو داره

اینکه رابطه داره با دوس پسرش که به ما ربطی ندارهولی اینکه نشستی گوشه خونه و افتخار میکنی رنگ افتاب ن ...

چه جالب یعنی اگه کسی رابطه ی نامشروع داشته باشه به مااصلا ربطی نداره ولی اگه یکی بگه اهل این کارا نیست بنظرتون عجیبه و میخوای بکوبیش 

چه جالب یعنی اگه کسی رابطه ی نامشروع داشته باشه به مااصلا ربطی نداره ولی اگه یکی بگه اهل این کارا نی ...

دورد به شرفت 😂🤣

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚