2777
2789
عنوان

سگ پامر خرسی

143 بازدید | 9 پست

سلام خانمی کسی این نژاد داره؟ میخوام ببینم خیلی پارس می‌کنه تا تربیت بشه؟ من خودم شیتزو تریر دارم پارس نمیکنه اصلا تربیتش کردم میخوام ببینم این نژاد چطوره؟

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

خیلی خوشگل و ملوس پر انرژین آره پارس میکنن ولی خیلی زیاد نع باید انرژیشو بیرون تخلیه کنی 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوشگل و ملوس پر انرژین آره پارس میکنن ولی خیلی زیاد نع باید انرژیشو بیرون تخلیه کنی

ممنونم گلم من از پارسش میترسم سریع تربیت میشن؟ شیتزو که خیلی خوب بود از ۴۰ روزگی پیش خودم بود زود یاد گرفت 

شیتزوت چند سالشه،خوب بلده جای جیش و...حرف گوش کنه؟

آبان میشه یک سالش اره اما الان خیلی خوب شده منتظرم بشه یه سالش عقیمش کنم تا ۴ ماهگی قشنگ یاد گرفت جای جیش و خطا نداشت

ممنونم گلم من از پارسش میترسم سریع تربیت میشن؟ شیتزو که خیلی خوب بود از ۴۰ روزگی پیش خودم بود زود یا ...

آره زود تربیت میشن البته به جز نژاد بستگی به شخصیت خود سگم داره 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
آره زود تربیت میشن البته به جز نژاد بستگی به شخصیت خود سگم داره

ممنونم گلم مرسی پس اگه بازی کنم و انرژیش تخلیه شه پارس نمیکنه؟ واسه من پسرم یاد گرفت پارس نکنه میخواست پارس کنه اروم صدا میده 

ببین کلا سگ پامر یکم کله شقه، اعتماد به نفس بالایی دارن، یعنی این چیزی که میگم توی بیشترشون هست، پارس هم میکنه ولی نه خیلی زیاد که اونم تربیتش کنی اوکیه، برای تربیت هم که دیگه کلی منبع هست که میتونی استفاده کنی، مثلا برای دستشویی و پارس کردن توی سایت پت پرس مطلب میخوندم، برای تربیت دستشویی سگ پامرانین که مطلب اختصاصی داره سایتش