2777
2789
عنوان

بدترین شرایطم

172 بازدید | 9 پست

ی مدت دیگه عروسیمه چن روزی هست خونه خودمونیم ولی اشپزخونم اماده نیس

از این گاز کپسولیا داشتیم

رفتم خونه مادرشوهرم ماکارونی درست کردم

اومدم خونه خودم دمش بدم استراحت کنم ب باقی کارام برسم

میبینم کپسولش تموم شده

واقعا حال ندارم دوباره وسایلمو بردارم برم اونجا 

خستم کی تموم میشه این شرایط

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سلام توروخدا هرکسی این پیاممو نیخونه تاپیک آخرمو گزارش بزنه لطفا خاهش میکنم هرکی گزارش زد لایک کنه ک به نیابتش ذکر بگم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هر شرایطی کنار نیا چون شوهرت و خانوادش بد عادت میشن.کاش میگفتی اول اشپزخونه و تکمیل کنن بعد میرفتی برا زندگی.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

با هر شرایطی کنار نیا چون شوهرت و خانوادش بد عادت میشن.کاش میگفتی اول اشپزخونه و تکمیل کنن بعد میرفت ...

اخه خانواده خودم بدترن

خونمون ارامش نداشتم جنگ اعصاب بود

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

با هر شرایطی کنار نیا چون شوهرت و خانوادش بد عادت میشن.کاش میگفتی اول اشپزخونه و تکمیل کنن بعد میرفت ...

۵۰ روز دیگه عروسیمه

اخه خانواده خودم بدترنخونمون ارامش نداشتم جنگ اعصاب بود

پس همش به شوهرت بگو اذیت میشی تا زودتر درستش کنه و بیخیال نباشه

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

چطور گاز شهری ندارید ؟

گاز شهری داریم

همه چی کامله

ی بیشرفی باعث شد اشپزخونمون دو سال عقب بیافته کارش

من نمیتونم گازمو نصب ‌کنم

گاز شهری داریمهمه چی کاملهی بیشرفی باعث شد اشپزخونمون دو سال عقب بیافته کارشمن نمیتونم گازمو نصب ‌کن ...

شوهرت اومد بگو وصل کنه راحت شی حالا اشپزخونه درست نیست حداقل گازش وصل شه