اما خب میخوام دوباره کنکور بدم..کنکور تجربی برای پزشکی یا مامایی یا دندانپزشکی ...فقط میخوام بدونم برای زیست هم لازم هست کلاس خصوصی رفت؟ کتاب های تست خوب چی هست این دوره ..زمان ما گاج و خیلی سبز و نشر الگو و.. اوکی بود ..اصلا میشه کنکور هر رشته ای رو داد؟
پ.ن توانایی قبول شدنش رو دارم اگه زمان بزارم هم از لحاظ هوش و ذهن هم حوصله داشتن..
دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک نکنم مگه اینگه از الان بخونی امتحانات نهایی سه تا پایه رو همزمان بدی امتحانای دهم و یازدهمتو یه روزه با دو ساعت اختلاف فرداش باید دوازدهم بدی بعدشم کنکور ببین میتونی
دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
خب درسای مشترک که زیاد داره نمیشه تطبیق داد؟.فیزیک شیمی ریاضی عربی ...من معدلم ۱۸.۹۷ هست
اینو نمی دونم
ولی مطمئن باش تراز خوبی بهت نمیده
20 قدیم ترازش از 17 الان کمتره
اینو نمی دونم ولی مطمئن باش تراز خوبی بهت نمیده 20 قدیم ترازش از 17 الان کمتره
خیلی قدیم هم نیستا ...برا پنج سال پیشه دیپلمم..
چه عجیب
اونو که میدونم از پسش برمیام چون معدل دانشگاهمم بالا شد با اینکه دانشگاهم دولتی بود ولی خب حوصله الافی اش رو ندارم...برای مهاجرت این رشته رو خوندم نظرم عوض شده الان
خیلی قدیم هم نیستا ...برا پنج سال پیشه دیپلمم..چه عجیب اونو که میدونم از پسش برمیام چون معدل دانشگا ...
فرقی نمیکنه
الان طرف برا سال دیگه هم که میخواد پشت کنکور بمونه میره ترمیم
رشتت چیه
ریاضیات خوندم که مهاجرت کنم راحت دبیرم هستم..ولی خب نظرم عوض شده الان
موقعیتت که خوبه
با این حساب اگه تلاش کنی حتما از پسش بر میای