2777
2789
عنوان

کنکور

168 بازدید | 15 پست

من لیسانس ریاضی  دارم مشغول کار هم هستم..

اما خب میخوام دوباره کنکور بدم..کنکور تجربی برای پزشکی یا مامایی یا دندانپزشکی ...فقط میخوام بدونم برای زیست هم لازم هست کلاس خصوصی رفت؟ کتاب های تست خوب چی هست این دوره ..زمان ما گاج و خیلی سبز و‌‌‌ نشر الگو و.. اوکی بود ..اصلا میشه کنکور هر رشته ای رو داد؟ 

پ.ن توانایی قبول شدنش  رو دارم اگه زمان بزارم هم از لحاظ هوش و ذهن هم حوصله داشتن‌..

کنکور با اون زمان خیلی پیچیده تر شده 

اول باید بری ترمیم برا معدلت که خیلی تاثیر داره 

برا زیست هم حتما باید کلاس بری 

نخوای بری باید کلی وقت بزاری خودت 

روش مطالعه و تست زدن زیست خیلی تغییر کرده

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی چی ..خب معدل دیپلمم خوبه که .

اون برا دیپلم ریاضی بوده 

کلا تراز دیپلم جدید خیلی بالاتر از دیپلم قدیم هست

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
کنکور با اون زمان خیلی پیچیده تر شده اول باید بری ترمیم برا معدلت که خیلی تاثیر داره برا زیست هم حتم ...

من معدلم نزدیک ۱۹ هست ..چون ریاضی هست حساب نیست یعنی؟؟نمیشه شیمی و‌‌ تطبیق داد فقط یه زیست رو بدم؟

یعنی چی ..خب معدل دیپلمم خوبه که .

ن ربطی نداره شما سال دیگه بخوای شرکت کنی باید امتحان نهایی های ۱۱ و ۱۲ ام رو بدی 

سال بعدش ۱۰ و ۱۱ و ۱۲!

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

اون برا دیپلم ریاضی بوده کلا تراز دیپلم جدید خیلی بالاتر از دیپلم قدیم هست

خب درسای مشترک که زیاد داره نمیشه تطبیق داد؟.فیزیک شیمی ریاضی عربی ...

من معدلم ۱۸‌.۹۷ هست 

خب درسای مشترک که زیاد داره نمیشه تطبیق داد؟.فیزیک شیمی ریاضی عربی ...من معدلم ۱۸‌.۹۷ هست

اینو نمی دونم 

ولی مطمئن باش تراز خوبی بهت نمیده 

20 قدیم ترازش از 17 الان کمتره

اینو نمی دونم ولی مطمئن باش تراز خوبی بهت نمیده 20 قدیم ترازش از 17 الان کمتره

خیلی قدیم هم نیستا ...برا پنج سال پیشه دیپلمم..

چه عجیب 

اونو که میدونم از پسش برمیام  چون معدل دانشگاهمم بالا شد با اینکه دانشگاهم دولتی بود ولی خب حوصله الافی اش رو ندارم...برای مهاجرت این رشته رو خوندم نظرم عوض شده الان

خیلی قدیم هم نیستا ...برا پنج سال پیشه دیپلمم..چه عجیب اونو که میدونم از پسش برمیام چون معدل دانشگا ...

فرقی نمیکنه 

الان طرف برا سال دیگه هم که میخواد پشت کنکور بمونه میره ترمیم

رشتت چیه

ریاضیات خوندم که مهاجرت کنم راحت دبیرم هستم..ولی خب نظرم عوض شده الان

موقعیتت که خوبه 

با این حساب اگه تلاش کنی حتما از پسش بر میای