2777
2789

میخوام خود اموز زبان رو شروع کنم با چه کتاب هایی شروع کنم که تدریس هاش تو یوتیوب یا سایت های دیگه باشه و بتونم باهاش تا نقطه پیشرفته برم؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
امریکن انگلیش فایل استارتر

همه کتاباشو بخونم؟

نظرت راجب آکسفورد ورک اسکلیز نظرت چیه خوبه برا خود اموزی؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مدرس نیستم ولی کتاب‌هایی که برام مفید بودن رو میگم، باز بیشت  تحقیق کن

گرامر English grammar in use انتشارات Cambridge 

اگر متوسطی کتاب آبی رو بگیر، فوق‌العاده‌ست، اگر از صفر شروع میکنی کتاب قرمز

برای لغت کتاب Oxford word skill ، سه تا کتابه از اولی شروع کن و به تدریج درسهاش رو بخون

لیسنینگ tactics،  سه تا کتابه از سطح اول شروع کن، هر روز یه درس رو گوش بده مثلا، کتاب بسیار خوبیه اگر ازش خوب استفاده بشه

اگر میخوای کتاب ترمیک هم استفاده کنی، evolve یا English  file خوبن

من مدرس نیستم ولی کتاب‌هایی که برام مفید بودن رو میگم، باز بیشت تحقیق کنگرامر English grammar in us ...

خود اموز خوندید؟یا کلاس رفتید؟

ممنونم از راهنمایتون 💙💜

خود اموز خوندید؟یا کلاس رفتید؟ممنونم از راهنمایتون 💙💜

خواهش میکنم، من تقریبا از کلاس هفتم تا دهم، یازدهم کلاس میرفتم، بعد برای کنکور تمامش کردم و این بین گاهی خودآموز میخوندم ولی روی برنامه نبود

میتونی یکی دو ترم بری کلاس دستت بیاد چطور بخونی، بعدش خودت خوداموز ادامه بدی

اگر سنت مثلا بالای ۱۶، ۱۷ هست، پیشنهاد میکنم اصول رو که یاد گرفتی، خودت خوداموز ادامه بدی چون سرعت کلاس پایینه و خودت میتونی بیشتر یاد بگیری

یه مورد خیلی مهم هم ارتباط داشتن شما با فضای انگلیسیه، آهنگ، فیلم، رمان، و کلا محتوای انگلیسی استفاده کن حتی اگر خیلی کم متوجه میشی، خودش خیلی کمک میکنه به دایره لغات و اسپیکینگ و لیسنینگ، در گذر زمان متوجه میشی

خواهش میکنم، من تقریبا از کلاس هفتم تا دهم، یازدهم کلاس میرفتم، بعد برای کنکور تمامش کردم و این بین ...

خیلی ممنونم ازتون عزیزم💙🦋

حتما انجام میدم♥️