2777
2789
عنوان

واییی شپش

141 بازدید | 20 پست

تروخدا اگ گرفته بودین بگین چیکار کنیم واسش آجیم گرفته همش میگه سرم میخاره چیکار کنم منم نگیرم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

موهاش و بزنه کلا

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شامپو مخصوصشو داروخونه داره

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

شامپوش هست حتما استفاده کنید دو تا شامپو و شونه داره

باید تمام کلاه و لباساتونا توی پلاستیک زباله بریزید و بذارید توی یه جای تاریک بذارید

حتما لحاف و پتو و ایناتونا با سرکه ی سفید بشورین

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
از بین میره کلا ؟

نمیدونم عزیزم

سرم موي ضد شپشLS پريمتنها محصولي بود كه دخترمو از شرش نجات دادبقيه برميگشتحتما يه شونه فلزي هم بگير

وایییی چیکار کنم من نگیرم   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

شامپوش هست حتما استفاده کنید دو تا شامپو و شونه دارهباید تمام کلاه و لباساتونا توی پلاستیک زباله بری ...

واییی خدا این چه دردی بود آخه  
باشه حتما انجام میدیدم 

وایییی چیکار کنم من نگیرم

متاسفانه كل خونواده بايد استفاده كنين

چون خواهرتونم با شما زندگي ميكنه

همين سرم رو بگير استفاده كنين عاليه

دكتر داروخونه بهم گفت لباسارو با دماي بالاي ٧٠ بشورين و يه اسپري هم مخصوص وسايل و لباسا داد كه من برا مبل استفاده كردم 

از سركه هم استفاده كردم برا تميز كردن

موهاش و بزنه کلا

اصلا اين كارو نكنين

الان اين همه محصول تو داروخونه ها هست

فقط شونه فلزي يادتون نره

پلاستيكي هايي كه كنار شامپو ميدن بدرد نميخورن

بعضي داروخونه ها شونه فلزي هم دارن