2777
2789
عنوان

بازیگری

137 بازدید | 6 پست

سلام من خیلی به شغل بازیگری علاقه دارم و الان وقت انتخاب رشته‌ ی دهمم هست میخواستم ببینم چجور شغلیه، از کدوم رشته میتونم بازیگر بشم و اینکه شنیدم اگه پارتی نداشته باشی نمیتونم وارد بازیگری شی لطفا هر تجربه ای از خودتون و اطرافیانتون دارید بنویسید ممنونم 

بازیگری صدا سیما کثافت کاریش زیاده به نظرم وارد این حیته نشو 

خیلی از بازیگرا الان خودشون بیکارن و فیلم بازی نمیکنن یا شغل دوم دارن در کنارش این یعنی اوضاع صدا سیما خوب نیست ! 

و از طرفی بخوای فیلم تقش اول بازی کنی میلیاردی ازت پول میگیره کارگردان تا نقش اول رو به تو بده 

ما

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پارتی ، پول ، زیبایی و خوش تیپی ، آزاد بودن .  

اگ اینارو داری شروع کن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

معلومه که باید پارتی داشته باشی پس چی ؟ (فیلم جوجه تیغی) رو نگاه کن خودت جواب سوالت رو میگیری

چرا اون فیلمه ؟ چه فیلم چرتی هم بود 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز