2789
عنوان

قرص زولپیدم

1011 بازدید | 15 پست

کیا خوردن ؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گوشیم که شارژ نداره میرم بزنم برق 

اتفاقی تاپیکت رو دیدم شایدم خدا منو سر راهت گذاشته تا یگم این کوفتی رو‌نخور به حرف خواهرت گوش کن 

تو که دوست نداری بعد یه مدت لکنت زبان پیدا کنی 

تو که دوست نداری الزایمر بگیری دور از جونت

تو که دوست نداری وقتی اشپزی میکنی حتی یادت نیاد غذا رو چجور میپزن

اگه دوست داری حتی نتونی جملات رو کامل بگی پس برو بخور...

ولی بدون زولپیدوم خطرناک ترین قرصه

گوشیم که شارژ نداره میرم بزنم برق اتفاقی تاپیکت رو دیدم شایدم خدا منو سر راهت گذاشته تا یگم این کوفت ...

تو مگه چقدر خوردی ؟ چند ماه ؟ دوز چند ؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

تو مگه چقدر خوردی ؟ چند ماه ؟ دوز چند ؟

دوزش رو یادم نمیاد 

ولی چند ماهی خوردم 

هر موقع میخوردم باید سریع میرفتم زیر پتو و با هیچکس حرف نمیزدم چون توهم زا بود و اینکه اون شب ممکن بود به هر کسی هر حرفی رو بزنم حتی خصوصی ترین مسایلم رو 

و چند باری هم برام اتفاق افتاد که فرداش از خجالت نمیتونستم تو روی خانوادم نگاه کنم 

لطفا نخور از من گفتن بود ...

دوزش رو یادم نمیاد ولی چند ماهی خوردم هر موقع میخوردم باید سریع میرفتم زیر پتو و با هیچکس حرف نمیزدم ...

من فقط شبایی که خوابم نمیبره میخورم . مثلا هر هفته شاید یک دونه ، دوز 5 میلی گرم . کمترین دوز . چه کار کنم ؟ گاهی اوقات هر کار میکنم خوابم نمیبره . تو تا چه حد بیخواب بودی ؟ تو رو خدا بیا یکم کمکم کن

من فقط شبایی که خوابم نمیبره میخورم . مثلا هر هفته شاید یک دونه ، دوز 5 میلی گرم . کمترین دوز . چه ک ...

منتظر عوارضش باش

من الان دست کمی با شخص الزایمری ندارم 

دچار فراموشی شدید شدم رفتم دکتر گفت خاک بر سر دکتری که بزات زولپیدوم نوشته این دارو بدترین عوارض رو به دنبال داره 

من گاهی قدرت تکلمم رو هم از دست میدم

خوابت هم نبره نخور

بالاتر هم بهت گفتم از بیخوابی دیوونه شو ولی این قرص رو‌نخور

خودسر داری مصرف میکنی؟

منتظر عوارضش باشمن الان دست کمی با شخص الزایمری ندارم دچار فراموشی شدید شدم رفتم دکتر گفت خاک بر سر ...

نه بابا دکتر داده ... الان من دقیقا در عرض سه سال و 24 روز ، فقط 30 دونه ازشو خوردم

اصلاااااا نخوررر حتی یدونم نخوریا

چراااا ؟ بیا از تجربیات خوردنش بگو براااام

اصلا سه تا هم زیاده

یعنی اینقد ازش اسیب دیدی ؟ وای چه بد ... چه کنم ؟ عاخه وقتی خوابم نمیبره ، مجبورم ... یعنی وسوسه میشم . فقط خودنو با این اروم میکنم که در عرض 37 مااااااااااااااه ، من فقط 30 دونه خوردم . یعنی میانگین ماهی کمتر از یکی

چراااا ؟ بیا از تجربیات خوردنش بگو براااام

کلی عوارض دارهه  من  خوردم شب کابوس وحشتناک دیدم توهم میزدم  گفم اولشه بیخیال مصرف کردم بی حال میشدم خابالو  فراموشی میگرفتم حرف زدنی لکنت میگرفتم 

خابت نمیاد شبا ی قرص ضعیف ارومبخش مصرف کن چیه میخای بخودت اسیب بزنی من خابم نمیاد شیر عسل میخورم یهو شده تاصب نخابیدم اما سمت قرص نمیرم این قرصو کمپ  ب معتادا میدادن بخابن اذیت نشن