2777
2789
عنوان

مادرا کمکم کنید

76 بازدید | 9 پست

دخترم ۶/۵ سالشه

هنوز شب ادراری داره.  خیلی خسته شدم دیگه. دکترم قرص میده. میترسم عوارض داشته ؟ خودتون اطرافیانتون تجربه ای گریم گرفته کمردرد دارم حالا هم مسافرت باید برم

عزیزم دختر من تا سه سالگی داشت

استرس براش تشدید میکنه

شبا دو سه بار ببرش دستشویی

چاره ای نداری تا بگذره

خوب میشه نهایت تا ده دوازده سالگی

معجزه اتفاق می افتد...خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم ...با تخمک خودم بچه خودم الهی شکرررر...خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ زنی نگیر... "بسم الله الرحمن الرحیم ماشاالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم"

حتما حجم مثانش کمه دختر داداشم تا ۷،۸ سالگی اینطوری بود چند تا تشک کوچولو براش درست کرده بودن مسافرت که میرفت میبردن براش

ببین قبل از خواب میوه های آبدار نخوره و حتما ببرش دسشتویی و هر ۲ ساعت هم بیدارش کن ببرش خوب میشه نترس چیز خاصی نیست  

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دارو ش بده حتما نیاز داره با یه دوره دارو خوب میشه اعتماد به نفسشم میره بالا این چیه همه یادگرفتندمیگن عوارض داره پس هر کی مریض شد بشینه خونه چون معجزه که نمیشه باید دارو بخوره تا خوب شه

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
پوشک میشد

نه همون ۲ سال و خورده ای از پوشک گرفتش

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
داشتید مورد

بله داشتیم

پسر خواهرشوهرم تا دوازده سالگی اینطور بود بعد خود بخود خوب شد هیچ وقت هم بهش دارو نداد

حتی بهش میگفتیم شبا بیدارش کن ببر دستشویی نمیکرد و میگفت خوابم میپره!!ولی صبح به صبح حاضر بود تشک و پتو بشوره

اما من دختر خودمو میبردم تا صبح سه چهار بار حتی

خیلی هم اب میخورد قبل از خواب ولی دلم نمیومد بهش مایعات ندم،میگفتم بذار بخوره پامیشم میبرمش

خلاصه که میگذره غصه نخور

معجزه اتفاق می افتد...خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم ...با تخمک خودم بچه خودم الهی شکرررر...خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ زنی نگیر... "بسم الله الرحمن الرحیم ماشاالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم"