شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 عنوان دسر میخام.... 153 بازدید | 16 پست کسی بلده ژله ژیگولی یادم بده درس کنم؟ یا آدرس سایت خوبی که ازون یاد بگیرممیخام تا میشه راحت درست بشه واسه این 5 شنبه مهمون دارم (جاری جان) (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید 1396/07/05 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_رادمهر2 عضویت: 1395/06/12 تعداد پست: 4347 ژله رولی درست کن فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
مامان_آبتین_جونی عضویت: 1390/02/10 تعداد پست: 1740 چند مدل کمپوت ميوه (بدون هسته) بريز توي ظرف. روش را ژله آلوئه ورا بريز. خوشگل و راحت
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2852 یه دسر بلدم باشیرو نشاسته و اردو..... درست میشه خیلی خوشمزه هست.دوست داشتی بگو دستور کامل برات بزارم .من همیشه درست میکنم اینو خواهر شوهرام عاشقشن هر وقت بیان میگن از اون دسر خوشمزهات درست کردی بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 چند مدل کمپوت ميوه (بدون هسته) بريز توي ظرف. روش را ژله آلوئه ورا بريز. خوشگل و راحت عکس داری ازش؟ طعمش خوب میشه؟ (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 ژله رولی درست کن احساس میکنم یکم عادی شده یچیزی میخام ک یذره متفاوت باشه (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 پان اسپانیا راحت و خوشمزه میشه توضیح بدی؟ سخته درس کردنش؟ (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
مامان_آبتین_جونی عضویت: 1390/02/10 تعداد پست: 1740 عکس داری ازش؟ طعمش خوب میشه؟ طعمش که خوب ميشه. (يکم شيرين هست به خاطر شيريني کمپوت) قيافشم عالي ميشه. عکسي ندارم.
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 یه دسر بلدم باشیرو نشاسته و اردو..... درست میشه خیلی خوشمزه هست.دوست داشتی بگو دستور کامل برات بزارم ... واسم میفرستی؟ دستت درد نکنه عزیزم،اسمش چیه؟ (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
ویکــــــــی عضویت: 1394/08/24 تعداد پست: 442 میشه توضیح بدی؟ سخته درس کردنش؟ نه خیلی راحتهالان مقداراش دقیق یادم نیس ممکنه اشتبا بگمسرچ کن عزیزم من امید دارم...:)
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 نه خیلی راحته الان مقداراش دقیق یادم نیس ممکنه اشتبا بگم سرچ کن عزیزم مرسی عزیزم خیلی لطف کردی (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2852 واسم میفرستی؟ دستت درد نکنه عزیزم،اسمش چیه؟ برات میخوام بفرستم درخواست دوستی رو تایید کن بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت