2777
2789
عنوان

کیک خیس

629 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی هست دستور یه کیک شکلاتی داشته باشه که مطمعن باشه و درست کرده باشه چندبار درست کردم یکبار تو تخم مرغ میداد یکبار سفت بود هربار ایرادی داره و اینکه فر ندارم میشه با قابلمه درست کرد 

من یه دستور معرکه دارم

الان میزنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم اماده شدش

عزیزم تخم مرغ هاشو سفیده زرده جدا کردی؟زدی تا فرم گرف؟

نه نه

با هم

تخم و شکر و وانیل با هم تا کرم رنگ شه

بعد شیر و کره در حد مخلوط شدن

بعدم ارد و پودرشکلات و بیگینک پودرو روش سری سری الک کردم

کیک و ک اماده شد دراوردم

۸ تا برش زدم گذاشتم تو قالب

بعد سس و ریختم روش

عالی میشه

اره کاغذ روغنی بنداز

مواد کیک و بریز

دم کنی بذار و کیکو بذار رو شعله پخش کن با شعله متوسط رو ب کم

۴۵ دقیقه بعد در قابلمه رو بردار و با خلال چوبی تست کن

شکر

شیر

پودر کاکائو 

روغن مایع

آرد

تخم مرغ

بیکینگ پودر 

وانیل

.... 

تو یه کاسه نصف لیوان فرانسوی روغن مایع و یه لیوان شیر و دوقاشق غذاخوری پر پودر کاکائو و دوسوم لیوان شکر رو خوب مخلوط کن و بزار کنار

تو یه کاسه بزرگ سه تا تخم مرغ رو با یه قاشق چایخوری وانیل سه دیقه هم بزن بعد از مایع بالا نصفشو بریز تو مخلوط تخم مرغ و هم بزن 

یه قاشق چایخوری پر بیکینگ پودر بریز. مرتب آرد تو اندازه های کم با الک بریز توی موادت و هم بزن  تا جایی که یه مایع نسبتا شل داشته باشی که رد همزن روش بمونه تقریبا

ظرف کیک رو با مخلوط کمی روغن مایع و کمی آرد خوب چرب کن و مواد رو توش بریز. تو یه قابلمه بدردنخور بزرگ یدونه کاسه فلزی بزرگ برعکس بزار و یه ربع بزار رو گاز بمونه با شعله کم بعدش ظرف کیکتو بزار روی ماسه و در قابلمه رو ببند بزار با شعله کم تقریبا یه ساعت کیک بپزه بعد این مدت کیک رو از قابلمه خارج کن و روش برش های مرتب بده و اون نصف مایع کاکائوی باقیمانده رو روش بریز و دوباره بزار روی همون کاسه در قابلمه رو ببند و با شعله خاموش بزار نیم ساعت بمونه تا مواد به خورد کیک بره

این راحت ترین روش کیک خیسه میتونی پودر کاکائوشو بیشترم کنی حتی میتونی از شکلات قالبی هم استفاده کنی

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜