2777
2789
عنوان

میشه دستور ی مرغ خوشمزه رو بهم بگید

183 بازدید | 13 پست

سه مدل بلدم ک یکیشو شوهرم نمیخوره مرغ دودی از بودی دود بدش میاد ... یکیم اینکه مرغا رو سرخ میکنم سسش ک پیاز داغ و ادویه و فلفل دلمه و هویجه با رب تفت میدم و مرغا رو میچینم روش ب همراه کمی اب و بعدیشم اینه ک کف قابلمه پیاز میچینم مرغارو میزارم روش ب همراه زعفرون و نمک درشو میزارم خودش میپزه .. همشون خوشمزه میشن ولی تکرارین .. تو نت دستورا زیاده ولی گاهی طرز پخت خانومای سایت لذیذتره 😁شما چجوری میپزید؟

مرغ رو با کره و روغن و نمک حسابی تفت میدم تا طلایی طلایی میشه 

پیاز سیر فلفل دلمه هویج رو خرد میکنم توی همون کره و روغن سرخ میکنم 

رب زعفران غلیظ چوب دارچین و هل و کمی ادویه میزنم و میذارم رب سرخ بشه 

مرغ ها و توی سس می‌چینم و میذارم با کمی آب بپزه 

این روش مجلسی بیشتر درست میکنم 

انواع طبخ وجود داره برای مرغ

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ رو با کره و روغن و نمک حسابی تفت میدم تا طلایی طلایی میشه پیاز سیر فلفل دلمه هویج رو خرد میکنم ت ...

اره این مدل خیلی جالب میشه ..‌ مخصوصا اگه تعداد بالا درست بشه 

یعنی فقط بجا رب رب انار ؟

نه 

پیاز رو به صورت خلالی نه نگیگی تفت میدم بعدش مرغ رو سرخ میکنم تا طلایی بشه ادویه کاری و دارچین و فلفل سیاه میزنم بعدش رب انارم اگه سفت باشه شل میکنم اگه سس انار باشه همونجوری بزن بعد خیلی کم آبلیمو یا اگه سرکه خونگی داری بزن بعد که تفت خورد همش باهم یک تا دو لیوار در هدی که فقط رو مرغ رو بگیره اب میزارم بپزه 

مثل خورش های مرغ نیس که ابش زیاد باشه ولی خوشمزه میشه واقعا

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

مرغ رو یکم میجوشونی با زردچوبه و آبشو دور میریزی 

کامل با روغن دو طرفشو سرخ کن تا طلایی بشه 

بعد هم روش پیاز نگینی کن و فلفل دلمه و هویچ هم حلقه کن

بعد سس رو جدا درست کن 

روغن میریزی و رب گوجه رو تفت میدی و بهش زعفرون و نمک و فلفل و سیر له شده و ادویه کاری میزی و بعد آب میریزی روش تا قل بخوره

در آخر هم میریزی رو مرغات و آبش نباید خیلی زیاد باشه و هر از گاهی سس رو با قاشق بریز رو مرغا

خیلی خوب میشه عین رستورانی ها

🌱✨

اره این مدل خیلی جالب میشه ..‌ مخصوصا اگه تعداد بالا درست بشه

دقیقا من نذر داشتن عاشورا ۱۲۰ پرس پختم دلت نخواد عالی شد

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌