2777
2789
عنوان

شما جای من باشین با این آدم میمونین

193 بازدید | 11 پست

یه پسر رو خیلی وقته میشناسن ۳ ساله یه مدت باهم بودیم بعد کات میکردم باز برمیگشتیم😐 اخلاقش خوبه سعی میکنه درک کنه هرچی عصبیش کنم پرخاشگری نمیکنه چن روز پیشم اینطوری شد خلاصه اصن هم باهاش بیرون نرفتم ولی اتفاقی همو دیدیم الان میگه باهم باشیم قیافش خوبه وضعش خوی قد بلند باشگاه میره کارش هم تقریبا رسمی میشه(یه مغازه هم داره و کلی زمین( میگه فردا خواستی با مامانم حرف بزنی مشکلی ندارم با خواهرم از حرفاش معلومه دوسم داره هرچیزی که بخوام برام میگیرم ولی باز دوس ندارم بمونم باهاش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ناراحتی که ممکن پیش بیاد نباید ناراحتی تو دلت بمونه

تو دلم میمونه با حرف از دلم درمیاره میگه کادو برات میگیرم انگار بچم کادو بگیره خو مامانم با دمپایی میوفته دنبالم

تو دلم میمونه با حرف از دلم درمیاره میگه کادو برات میگیرم انگار بچم کادو بگیره خو مامانم با دمپایی م ...

خب دیگه چی میخوای 

طرف همه جوره سعی می‌کنه ناراحتی نمونه 

مشکلت چیه خواهرم 😂

به نظرم چون واقعا دلت باهاش نیس 

خب دیگه چی میخوای طرف همه جوره سعی می‌کنه ناراحتی نمونه مشکلت چیه خواهرم 😂به نظرم چون واقعا دلت باه ...

دقیقا حالت قراره امروز برای اولیت بار بریم جایی ببینمش😂😂میخواست برام دست گل بگیره گفتم نمیخوام هرچی میگیری کوچولو باشه

دقیقا حالت قراره امروز برای اولیت بار بریم جایی ببینمش😂😂میخواست برام دست گل بگیره گفتم نمیخوام هرچ ...

چرا گفتی کوچولو 

بگو هر چی خودت دوست داری 

ولی اگه دلت باهاش نیس بنده خدا رو سرکار نزار